Marketeer

Oldenzaal HBO 40 uur Marketing, communicatie en PR V-073727
Als allround marketeer bij Effect Personeelsdiensten in Oldenzaal ben je creatief en is marketing helemaal jouw ding. Jouw rol draait om het optimaliseren van onze online aanwezigheid.
Vacature Marketeer Oldenzaal

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als allround marketeer bij Effect werk jij aan veel verschillende projecten. Het ene moment maak jij een strakke landingspagina voor onze website, terwijl je even later weer bezig bent met het editen van een (vacature)video. Hoe je aan het beeldmateriaal komt? Die schiet je zelf tijdens een bezoekje aan een van onze klanten! Hoe leuk is dat? Moet er daarna gebrainstormd worden over een nieuwe sponsorsamenwerking? Geen probleem! Want jij hebt creatieve ideeën in overvloed! 

Samen met je collega’s van team Marketing zet jij Effect Personeelsdiensten in Twente, Achterhoek en Salland nóg beter op de kaart. Extra leuk: we hebben twee nieuwe labels waar we ook heel wat creatieve input bij kunnen gebruiken! Heb je ideeën die kunnen bijdragen aan een succesvolle marketingstrategie? Dan horen wij die graag! Wie weet slepen we met jouw ideeën wel weer een prijs binnen. Net zoals de prijs die we vorig jaar hebben gewonnen voor beste creatieve en innovatieve video van House of HR Europa. Gaaf toch?

Ook houden we regelmatig brainstormsessies waar we jouw creatieve oogpunt goed bij kunnen gebruiken. Daarnaast hebben we veel contact met de marketingafdeling van het Support Center van House of Covebo. Zij kunnen ons ondersteunen op verschillende gebieden. Voor vragen kun je dus ook altijd bij hen terecht!

Zoals je leest krijg je een divers takenpakket voor zowel Effect als onze labels Leerwerkplek en Effect Professionals, maar deze werkzaamheden kun jij in ieder geval verwachten:

 • Het filmen en editen van al onze video’s (o.a. vacaturevideo’s, Insta Reels, TikTok, Interne video’s);
 • Meedenken over onze employer branding;
 • Het creëren van nieuwe landingspagina’s;
 • Website optimalisatie (o.a. op gebied van SEO);
 • Emailmarketing;
 • Schrijven van creatieve teksten.


Over het bedrijf

Een korte introductie

Effect Personeelsdiensten is in 2009 opgericht en in 2017 overgenomen door de Covebo Group. Effect is een stabiele en betrouwbare partner die is uitgegroeid tot een nog steeds groeiende bemiddelaar in de bouw, techniek, productie, logistiek, office, groen en infra.

Effect heeft een 3-tal vestigingen, gevestigd in Oldenzaal, Raalte en Lichtenvoorde. Ons team bestaat uit 40 vakbekwame, gemotiveerde en zeer gezellige medewerkers met een ‘hands-on’ mentaliteit én de Twentse nuchterheid. Allemaal mét de Twentse nuchterheid. Hoe groot we ook worden, we verliezen nooit onze persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die bij ons werken zijn gedreven, ambitieus, gezellig en hartelijk. We werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar! Je krijgt de mogelijkheid om binnen een groot bedrijf te laten zien wat je waard bent en daarmee doorgroeikansen voor jezelf te creëren.

Terug Marketeer Oldenzaal

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Als online marketeer bij Effect Personeelsdiensten in Oldenzaal is vrijheid je grootste verantwoordelijkheid. Jij kunt rekenen op mooie voorwaarden:

 • Een fulltime baan bij een jong, innoverend en snelgroeiend bedrijf;
 • Een uitstekend salaris, afhankelijk van je ervaring tussen de €2300 - €2800 bruto per maand;
 • De mogelijkheid om (deels) thuis te werken;
 • 26 vakantiedagen (je kan meer dagen bijkopen!);
 • Laptop van de zaak;
 • Genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen: zo kun je zelf kiezen welke cursus of training je wil volgen via ons eigen learning management system. Ofwel onze eigen Academy!
 • Vrijmibo’s in de bar, waar de koelkast altijd goed gevuld is;
 • Legendarische personeelsfeesten waar nog lang over nagepraat wordt!


Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Afgeronde hbo-opleiding, in de richting van marketing of vormgeving;
 • Aantoonbare ervaring met Adobe Première Pro (After Effects, Photoshop, Illustrator en InDesign zijn een pré);
 • Je zit bomvol met creatieve ideeën en bent niet bang deze met ons te delen;
 • Je hebt affiniteit met digital marketing, gezien de wereld steeds digitaler wordt;
 • Je zoekt altijd naar een oplossing en gaat voor het beste resultaat.
Terug Marketeer Oldenzaal

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Tussen het werken door wordt een potje tafeltennis dan ook zéker niet overgeslagen. Net als de vrijdagmiddagborrel. Teambelang staat voorop. Met zijn allen behalen we mooie resultaten in een gemoedelijke en gezellige werkomgeving. Jouw inzet wordt gewaardeerd. We geven je de vrijheid en het vertrouwen om gewoon jezelf te blijven. Oja, houd je van lekker eten tussen de middag? Dan zit je hier zeker goed. Iedere dag is er verse lunch en snacks, zoals saucijzen, patat, gehaktballen, broodbode en vis. Krijg je al trek?

We organiseren 2 á 3 keer per jaar een grandioos teamuitje. Afgelopen jaar was het Terschelling en Köln. Bij het eerstvolgende team uitje reserveren wij graag een plekje voor jou! Klinkt goed, toch?! Sluit dit helemaal aan bij jouw interesse? We ontmoeten je graag!

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marco van den Berg

Naar solliciteren