Operator food

Eindhoven MBO 36 uur Productie V-073765
Zoek jij een leuke functie in dagdienst bij een gezellig team? Wil je daar ook nog een leuk salaris aan overhouden? Zoek niet verder!
Vacature Operator food Eindhoven

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Samen met je team zorg jij ervoor dat onze heerlijke maaltijden op de juiste manier worden samengesteld en verpakt. Als Operator Food stuur je niet alleen productiemedewerkers aan, maar je zorgt er ook voor dat onze machines op de juiste manier zijn ingesteld. Verantwoordelijk werk met genoeg doorgroei mogelijkheden.


Als Operator Food ben je verantwoordelijk voor onze verschillende verpakkingslijnen en stuur je een team van 2 tot 7 productiemedewerkers aan. Je houdt steeds goed in de gaten of alle voorschriften en veiligheids- en kwaliteitseisen worden gevolgd. We werken immers met voeding. Daarnaast is het van belang dat je de afgesproken deadlines worden behaald.


Samengevat zijn je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Aansturen van jouw lijn productiemedewerkers;
 • Instellen en bedienen van de machines, als er een keer een storing is probeer je dit eerst zelf op te lossen, als dit niet lukt geef je het door aan de technische dienst
 • Zorgen dat productiedeadlines gehaald worden
 • Bewaken van de voorschriften en veiligheids- en kwaliteitseisen
 • Uitvoeren van procescontroles en het administratief vastleggen daarvan

Je werkt elke week van 06:00 tot 14:00 of van 07:00 tot 15:00. Eén keer in de 5 tot 6 weken heb je een verplichte avond dienst van 14:00 tot 22:00 of een ochtenddienst op de zaterdag. Wil je liever alleen in de middagdienst werken en helemaal niet in de ochtend, kan dit in overleg geregeld worden! Verder zal jij in een positieve en enthousiaste werkomgeving komen te werken.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Onze opdrachtgever, waar jij komt te werken is gevestigd in Eindhoven én actief in de foodsector. Wekelijks bereiden zij maar liefst 150.000 maaltijden, maaltijdcomponenten, soepen en sauzen. Dit grote assortiment leveren ze aan hun klanten in de voedingsmiddelenindustrie. Ze maken volledige maaltijden voor bedrijvenkantines, institutionele- en zorginstellingen, maar ook voor grote evenementen en componenten voor de horeca. Hun passie voor eten is het geen wat dit bedrijf onderscheid van de rest. Zij werken met verse ingrediënten van hoge kwaliteit en de beleving van consument staat daarin centraa

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een marktconform salaris van €2.300-€2586 bruto per maand exclusief ploegentoeslag afhankelijk van je ervaring
 • Reiskostenvergoeding vanaf 11 kilometer enkele reis
 • Direct op contract bij het bedrijf
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime (36 uur) dienstverband;
 • Onbeperkt gratis koffie, thee, frisdrank, cup-a-soup en fruit tijdens je pauzes. Ook kun je tegen hele lage kosten een maaltijd gebruiken

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Minimaal mbo-werk-en-denkniveau
 • Zelfstandig en communicatief sterk
 • Een aantal jaar ervaring binnen de foodbranche met kennis van HACCP-richtlijnen
 • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal
Terug Operator food Eindhoven

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Paulina Bartoszuk

Naar solliciteren