Intercedent

Breda HBO 40 uur Recht en arbeid V-073773
Wil jij werken bij een ambitieus, informeel en snelgroeiend bedrijf, waar je de vrijheid krijgt om jouw opdracht op jouw manier in te vullen? Krijg de kans om jouw kwaliteiten in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen. Solliciteer direct!

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als intercedent bij een snelgroeiend bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in (inter)nationale arbeidsbemiddeling en een uitstekende reputatie? Wil jij werken bij een ambitieus, informeel en snelgroeiend bedrijf, waar je de vrijheid krijgt om jouw opdracht op jouw manier in te vullen? Bij Covebo in Breda krijg je de kans om jouw kwaliteiten in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Kom dan ons team versterken en solliciteer nu!

Voor onze vestiging in Breda zijn wij op zoek naar een intercedent voor ons techniekteam. Waar wij ons erg thuis voelen! Omdat iedereen binnen het team kansen krijgt om door te groeien, kunnen wij ons team nu verder uitbreiden.

Als Intercedent ben jij verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces binnen de techniek branche. Samen met de teammanager en andere collega’s zorg jij dat deze vacatures worden vervuld en dat jullie uitzendkrachten en klanten tevreden zijn.

Verder:

 • Je bent verantwoordelijk voor de werving van Nederlandse en Europese uitzendkrachten
 • Je onderhoudt de contacten met bestaande klanten, waarbij de aandacht uitgaat naar het beheren, optimaliseren en uitbouwen van de dienstverlening. Daarnaast onderhoud je proactief de contacten met lopende en nieuwe uitzendkrachten binnen de sector.
 • Je werft vakkrachten en voert intakegesprekken met kandidaten en stelt ze voor bij je opdrachtgever. In de huidige, krappe arbeidsmarkt is je overtuigingskracht erg van belang! Daarnaast onderhoud je het contact met je werknemers.
 • Je werkt samen en onderhoudt de contacten met onze buitenlandse wervingskantoren
 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de vacatures op de social media kanalen en op de website van Covebo
 • Je bedenkt acties voor het werven en binden van geschikte vakkrachten en voert deze acties uit, hierbij maak je gebruik van de modernste technieken, waaronder videorecruitment

Kortom, het gehele proces van recruitment is jouw verantwoordelijkheid. Samen met je teamgenoten ga jij de Covebo vestiging Breda verder laten groeien!

Bij Covebo wordt jouw inzet gewaardeerd en zullen we jou de vrijheid en het vertrouwen geven om altijd jezelf te blijven. Je krijgt bij ons alle ruimte voor je eigen creatieve inbreng en initiatieven. Als recruiter bij Covebo krijg je volop de kans om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen. Dit alles doe je samen in een jong en gedreven team in Breda. Kansen om door te kunnen groeien wordt erg gestimuleerd, dus heb je ambitie(s).... bij Covebo is the sky the limit!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo Group, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd!

Terug Intercedent Breda

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Als intercedent krijg jij de kans om je aan te sluiten bij Covebo Techniek in Breda. Een werkgever die in jouw toekomst investeert en er alles aan doet om je werk niet alleen als baan te laten voelen. Je krijgt een goed salaris en een mooie bonusregeling aan het einde van het jaar, bieden wij je 26 vakantiedagen op fulltime basis (met de mogelijkheid om dagen bij te kopen), 8% vakantiegeld en een gezellige en informele sfeer, binnen een groeiende jonge organisatie. Verder bieden wij jou:

 • Een goed bruto maandsalaris tussen de € 2.600,00 - € 3.300,00 (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Een telefoon, laptop en auto van de zaak
 • Ontwikkelingsmogelijkheden genoeg: trainingen, cursussen of opleidingen, wij stimuleren persoonlijke groei!
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat
 • Jouw mentale welzijn vinden wij belangrijk. Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch

En dat alles omdat je als geen ander weet dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht moet zijn!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Jij kunt vooral jezelf zijn bij Covebo, maar we zien ook graag dat je ondernemend en dienstverlenend bent. Jij ziet geen beren op de weg en gaat graag met plezier naar je werk. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden gevierd.

 • Jij hebt mbo/hbo werk- en denkniveau
 • Jij hebt 1 tot 3 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke rol, of is dit een logische stap in jouw carrière
 • Jij hebt ervaring opgedaan binnen de uitzendbranche (grote pre)
 • Jij bent fulltime beschikbaar
 • Jij bent in het bezit van een rijbewijs
 • Jij bent enthousiast, super nauwkeurig en dienstverlenend
 • Jij hebt affiniteit met systemen/MS Office (365) is mooi meegenomen
 • Jij spreekt de Nederlandse en Engelse taal
 • Jij bent woonachtig binnen een straal van 40 km. van Breda
 • Jij houdt uiteraard van een flinke dosis humor! 
Terug Intercedent Breda

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren