Junior recruiter

Nijkerk MBO 40 uur Recruitment V-074136
Start als junior recruiter bij MAATT in Nijkerk! Wil je de ruimte krijgen om jezelf verder te ontwikkelen in het mooiste vak van de wereld? Dan komen wij graag met jou in contact!
Vacature Junior recruiter Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Wil jij werken bij een ambitieus, informeel en snelgroeiend bedrijf en waar je inzet wordt gewaardeerd? Start als junior recruiter bij MAATT in Nijkerk! Wil je de ruimte krijgen om jezelf verder te ontwikkelen in het mooiste vak van de wereld? Ter uitbreiding van het hardwerkende en hechte team in Nijkerk zoeken wij een junior recruiter. Ben jij niet bang voor een beetje hectiek en sta je open voor deze mooie uitdaging? Dan komen wij graag met jou in contact.

De functie

Als junior recruiter binnen MAATT in Nijkerk ligt er zoals we al kort hebben aangegeven een hele mooie en uitdagende kans op jou te wachten! Als gedreven en positieve collega krijg je de mogelijkheid om alles te leren over het recruitmentvak. Samen met je collega’s ga jij aan de slag met het opsporen van uniek talent, volgt deze en enthousiasmeert ze om in gesprek te gaan met jou en onze mooie klanten.

Zelfs als je geen ervaring hebt, is dat geen probleem! Er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen. Dit alles doe je samen in een jong en gedreven team in Nijkerk. Kansen om door te kunnen groeien zijn ook zeker aanwezig, want zo zijn wij bij MAATT! The sky is the limit!

Jouw taken

 • Je bent verantwoordelijk voor het recruitment van kandidaten, je zoekt kandidaten en voert intakegesprekken om te zien waar iemand zijn ambities liggen en waar jij kunt helpen
 • Je schrijft kandidaten in en beheert dit waardevolle netwerk
 • Jij bedenkt en beheert social media campagnes en andere kanalen
 • Je bedenkt leuke acties om de beste kandidaten te vinden door middel van de modernste technieken
 • Je inventariseert de behoeften van onze opdrachtgevers en zet deze om in aantrekkelijke vacatureteksten die online geplaatst worden
 • Je hebt veelvuldig contact met de uitzendkrachten die via ons werken. Zit iemand niet helemaal op zijn plek? Dan heb jij dit al snel door en kijk je samen met je collega’s wat je kunt doen om dit op te lossen.
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

House of Covebo is een snelgroeiende organisatie met meer dan 40 vestigingen in Nederland en Europa. Tijdens piekperiodes hebben we dagelijks zo'n 10.000 aanpakkers (groot gedeelte EU) aan het werk. In 2016 is MAATT opgericht, een stabiele en betrouwbare partner in de installatietechniek voor bedrijven en medewerkers.

Hoe groot we ook worden, we verliezen nooit onze persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die bij ons werken zijn gedreven, een tikkeltje gek, ambitieus, gezellig en hartelijk. We werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar! Je krijgt de mogelijkheid om binnen een groot bedrijf te laten zien wat je waard bent en daarmee doorgroeikansen voor jezelf te creëren. The sky is the limit!

Terug Junior recruiter Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Als junior recruiter bij MAATT ben jij de regisseur van je eigen toekomst. Jouw inzet wordt enorm gewaardeerd en we zullen jou de vrijheid en het vertrouwen geven om altijd jezelf te blijven. Je krijgt bij ons alle ruimte voor je eigen creatieve inbreng en initiatieven. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden samen gevierd. Daarnaast: 

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.300,00 en € 2.800,00 (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Een telefoon en laptop van de zaak
 • Bonusregeling op Maatt!
 • 26 vakantiedagen (met de mogelijkheid om bij te kopen).
 • Moet je een keertje eerder weg vanwege je kinderen, naar de tandarts of een concert? Snel gaan! Sterkte! Veel plezier!
 • Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, met een uitgebreid inwerktraject
 • Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door ‘House of Covebo’ en je eigen inbreng flexibel is
 • Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd. Wij willen graag dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht zijn!
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch (en natuurlijk op vrijdag een lekkere hap)
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Bij MAATT zijn leergierigheid, doorzettingsvermogen en positiviteit cruciaal voor succes. Als jij ondernemend, overtuigend en vooral jezelf bent, pas je goed bij ons. Wij zien geen beren op de weg en gaan graag met plezier naar ons werk. Wij zoeken een collega met de volgende talenten: 

 • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (geen Cambridge niveau ;)
 • Je hebt beschikt over een commerciële instelling
 • Je hebt heel veel zin om van je nieuwe baan een succes te maken
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving Nijkerk, Apeldoorn, Zwolle
Terug Junior recruiter Nijkerk

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Het MAATT team in Nijkerk bestaat uit een mix van mannen en vrouwen, 20’ers en 30’ers. Jouw teammaten Daan, Yorick, Wesley, Pascal en Dragos zijn: recht door zee, sportief, competitief en ‘afspraak is afspraak’ vinden zij belangrijk. De gespreksonderwerpen en sfeer zijn vergelijkbaar met die van de voetbalkantine. Humor is belangrijk in onze dagelijkse werkzaamheden en wordt erg gewaardeerd. Klinkt goed, toch?! Sluit dit helemaal aan bij jouw interesse? We ontmoeten je graag!

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren