(aankomend) Teammanager Zuid West Nederland

Roosendaal HBO 40 uur Recruitment V-074272
Zet je ondernemersgeest in actie als (aankomend) teammanager bij Covebo, in de bouw- en technische branche in Zuid-West Nederland!
Vacature (aankomend) Teammanager Zuid West Nederland Roosendaal

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Zet je ondernemersgeest in actie als (aankomend) teammanager bij Covebo, in de bouw- en technische branche in Zuid-West Nederland. Hier is jouw commerciële en servicegerichte houding onmisbaar. Geniet van een veelzijdige functie met veel vrijheid, waarbij je actief meebouwt aan de organisatie. Opbouwen vanaf nul? Nee hoor, er liggen al klanten klaar voor je. Pak deze kans, want je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt en volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ga de uitdaging aan en kies voor een aantrekkelijk salaris, auto van de zaak en oneindig veel ontwikkelingsmogelijkheden. Maar er is meer……

Jouw verantwoordelijkheden

Bij Covebo krijg je de unieke kans om je eigen team te vormen in de regio Bergen op Zoom. Met jouw ervaring in klantbeheer kun je zelf de tarieven bepalen. Tijdens het opstartproces word je tijdelijk opgeleid op een nabijgelegen kantoor. Als (aankomend) teammanager ben je verantwoordelijk voor zowel resultaten als teamdynamiek. Het selecteren van de juiste collega's en kennis van de uitzendwereld zijn essentieel. Dankzij jouw visie op de sector benut je alle commerciële kansen, en er liggen al klanten voor je klaar. Je wordt begeleid door vestigingsmanager Moniek. Bovenal vertegenwoordig en bewaak je onze cultuur. Kortom, een zeer uitdagende en veelzijdige functie binnen een superleuke club, Covebo! 

 • Je beheert en optimaliseert de relaties met bestaande klanten en gaat actief aan de slag met huidige en nieuwe uitzendkrachten in de bouw & techniek
 • Je haalt nieuwe klanten binnen en maakt, met begeleiding, een lokaal marktbewerkingsplan en voert gerichte verkoopgesprekken
 • Je beheert alles: van winst- en verliesrekeningen tot marketing en werving 
 • Je bent operationeel sterk en neemt het voortouw bij commerciële uitdagingen
 • Je ziet doelen stellen en halen als dé ultieme uitdaging 
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo Group, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: VNOM, Effect personeelsdiensten, FYGI en Eurojob hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging.

Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd! Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld.

Terug (aankomend) Teammanager Zuid West Nederland Roosendaal

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Als (aankomend) teammanager bij Covebo in Zuid-West Nederland heb jij de touwtjes voor jouw toekomst in handen. Jouw inzet is goud waard. We moedigen je aan om met creatieve ideeën en initiatieven te komen. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid, en succes vieren we samen. We hechten veel waarde aan collegialiteit en een gezellige, informele sfeer zodat je elke dag met plezier naar je werk komt! Naast dat wij ervoor zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, krijg je uiteraard: 26 vakantiedagen met bijkoopregeling, bieden we je diverse opleidingsmogelijkheden aan, hebben we een pensioenregeling waar je eigen inbreng flexibel is, we zorgen voor een gevulde koelkast voor de lunch, krijg jij:

 • Bruto maandsalaris van €3.000,00 tot €3.700,00 o.b.v. ervaring en een fulltime dienstverband
 • Auto, telefoon en laptop van de zaak
 • Aantrekkelijke bonusregeling op maat
 • Moet je een keertje eerder weg vanwege je kinderen, naar de tandarts of een concert? Snel gaan! Sterkte! Veel plezier!
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Bij Covebo zoeken we echt het Covebo DNA. Los van opleiding of achtergrond. Gezien de zwaarte van de functie is het fijn als je al ervaring hebt in arbeidsbemiddeling, bijvoorbeeld als intercedent of accountspecialist die toe is aan een vervolgstap in zijn of haar carrière. 

Als (aankomend) teammanager ben je natuurlijk sociaal en kun je goed communiceren op verschillende niveaus. Je bent ondernemend, leergierig en hebt een sterke drive om elke dag het beste uit jezelf én je team te halen. Ook werk je graag zelfstandig. Jij herkent je in de volgende kwaliteiten:

 • Je bent een afgestudeerde hbo’er in een commerciële richting
 • Je bent commercieel ingesteld, weet je klanten en prospects te overtuigen
 • Je bent communicatief sterk zowel in het Nederlands als in het Engels
 • Je hebt affiniteit met bouw & techniek, ervaring is geen must
 • Je hebt géén 8 tot 5 mentaliteit, ons werk is nooit af, een flexibele instelling is een must
 • Je bent woonachtig in een straal van 40 kilometer rondom Bergen op Zoom/Breda/Goes
Terug (aankomend) Teammanager Zuid West Nederland Roosendaal

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren