CNC operator

Venray LBO 40 uur Productie V-074459
Uurloon 15,97 - 2 ploegen - operator
Vacature CNC operator Venray

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Wil jij aan de slag als CNC-operator in een gezellige, formele organisatie in Venray? Deze organisatie is totaalsupplier:

Ze maken, bewerken, en finishen producten vanaf de ontwikkeling en inkoop van gietdelen, staaf- en extrusiemateriaal tot en met CNC-bewerking, oppervlaktefinishing en de emballage.

Als CNC Operator/Frezer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verspanende bewerkingen met behulp van moderne 3 tot 5 assige CNC bewerkingsmachines. Je taken bestaan onder andere uit het wisselen van gereedschap, het instellen van programma's en het oplossen van storingen. Je zorg dat het productieproces optimaal verloopt en bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole. Er wordt van jou en je team verwacht dat je continu meedenkt over een efficiëntere werkwijze.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Dit is een dienstverlenend metaalbedrijf dat een ruw product volledig kan bewerken tot een fijn eind product. Ze noemen dit; Een one-stop-shop principe!

Geen dag is hier hetzelfde omdat ze vele diverse markten bedienen zoals: automotive, truck en landbouw, medische industrie, voedingsindustrie, meubel en design, constructie, en de muziek industrie (instrumenten).

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Wanneer je hier gaat werken kun je op het volgende rekenen:

  • Een uurloon van €15,97 inclusief ploegentoeslag
  • Een reiskostenvergoeding van €0,15 per kilometer
  • 25 vakantiedagen om te genieten van je vrije tijd
  • Contractmogelijkheden
  • Een zomer- en kerstborrel


Wat we verwachten

En waar we op hameren

Je spreekt de Nederlandse, Engelse of Duitse taal en hebt affiniteit met metaal.

Je hebt aantoonbare werkervaring opgedaan als operator en ervaring met schuifmaten. Je kunt dus goed meten en hebt oog voor detail en kwaliteit.

Daarnaast ben je bereid om in twee ploegen te werken

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Patricia Struyk

Naar solliciteren