Magazijnmedewerker

Zeewolde VMBO/MAVO 40 uur Logistiek V-074512
Wij zoeken een gemotiveerde magazijnmedewerker!
Vacature Magazijnmedewerker Zeewolde

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

In de rol van magazijnmedewerker in de dagdienst omvat je takenpakket diverse verantwoordelijkheden. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het nauwkeurig verzamelen van bestellingen en het verwerken van inkomende goederen. Daarnaast ondersteun je de ploegleider bij het aanleveren en afvoeren van rollen voor de machines, het op maat zagen van materiaal en kokers voor de productie, en assisteer je bij het verpakken, afvoeren en controleren van gereed materiaal. Ervaring met het bedienen van een heftruck is essentieel, omdat deze vaardigheid binnen je takenpakket valt. Extra ervaring met klemmen of pennen wordt als een positief aspect gezien. Gezien het fysiek veeleisende karakter van de functie, dien je regelmatig zware voorwerpen te kunnen tillen. Een nauwkeurige werkhouding en het vermogen om vlot te schakelen tussen verschillende taken zijn van groot belang. Samenwerking met collega's staat centraal, en je moet bereid zijn om te leren en jezelf te blijven ontwikkelen als magazijnmedewerker.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Onze opdrachtgever is een dynamisch bedrijf met toegewijde medewerkers die dagelijks samenwerken om textiel te produceren voor klanten, zowel in Nederland als internationaal. Het bedrijf ervaart een gestage groei en heeft eind 2017 zijn intrek genomen in een modern pand in Zeewolde. Binnen de organisatie heerst een sterke collegialiteit en heerst er een prettige werksfeer. Iedereen wordt gewaardeerd voor zijn of haar bijdrage, ongeacht de functie die ze binnen de organisatie bekleden.

Terug Magazijnmedewerker Zeewolde

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Je krijgt een leuke functie bij een groeiend bedrijf in een gloednieuw pand waar een goede werksfeer heerst. Daarnaast is het de intentie van het bedrijf om jou bij goed functioneren over te nemen.

In ruil voor jouw inzet krijg jij van ons:

 • Een start bruto uurloon van €12,-. Heb jij al veel ervaring dan is een hoger salaris absoluut bespreekbaar!;
 • Een stabiele werkplanning van 40 uur in de dagdienst;
 • Je krijgt elk kwartaal bonus van €550,- op basis van jouw inzet, prestaties en aanwezigheid;
 • Je reiskosten worden vergoed (€0,21 per km);
 • Een vast en prettig contact persoon waarbij jij terecht kunt met al jouw vragen.

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Voor deze functie is het belangrijk dat jij een heftruckcertificaat of ervaring met een heftruck hebt. Ben je niet in het bezit van een heftruckcertificaat maar heb je wel de nodige aantoonbare ervaring? Geen probleem! Dan kun je deze kosteloos via Covebo behalen!

 • Je bent accuraat en gestructureerd en weet het overzicht goed te bewaren;
 • Je bent fysiek in goede conditie;
 • Je houdt van aanpakken en bent stressbestendig;
 • Je bent een echte teamspeler;
 • Je vindt het prettig om in een dynamische en hectische omgeving te werken;
 • Ervaring in een productieomgeving een pré;
 • Je spreek Nederlands of bent dit aan het leren.
Terug Magazijnmedewerker Zeewolde

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Heleen Dragt

Naar solliciteren