HR Medewerker

Nijkerk MBO 32 uur Recht en arbeid V-074582
Ben jij op zoek naar een uitdagende HR functie en ben je super nauwkeurig? Wij zoeken een enthousiaste HR Medewerker om onze HR-afdeling te versterken.
Vacature HR Medewerker Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

In deze functie ben jij de vliegende keep van onze HR-afdeling. Deze afdeling is bij House of Covebo op het Support Center in Nijkerk. Niet alleen in naam en uiting, maar ook in gedrag en beleving is het een écht Support Center. Want bijna alles wordt geregeld voor de vestigingen waarbij zij vervolgens zelf de verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid hebben. Niet voor niets is onze pay-off ‘Gewoon Goed Geregeld!’  

Binnen onze afdeling zijn wij onder andere verantwoordelijk voor de administratie van onze 900 interne collega’s. Waar moet je dan aan denken?

 • Verwerken van in- en uitdiensttredingen en personeelsmutaties
 • Controleren van de salarisverwerking
 • Beheren van de gezamenlijke mailbox met uiteenlopende HR vragen
 • Meedenken in het optimaliseren van (AFAS) processen
 • Ondersteunen bij HR projecten

Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze collega’s en ben je zeker niet bang om de telefoon op te nemen. Kortom, een flinke verantwoordelijkheid met genoeg afwisseling!

Ben jij ook pas tevreden als de administratie in orde en volledig is? Ben je proactief en kun je -out of the box- denken, dan zoeken wij jou! 

Over het bedrijf

Een korte introductie

House of Covebo, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 11.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 950 interne collega’s. 

Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt en zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Bij ons mag je fouten maken, natuurlijk met het doel om er samen beter van te worden. Want, je beste zelf zijn doe je samen. Bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord en positiviteit wint altijd.

Terug HR Medewerker Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken bij House of Covebo betekent veel vrijheid in ruil voor verantwoordelijkheid, collegialiteit en een informele werksfeer die je met plezier van en naar het werk laat komen. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, biedt House of Covebo jou:

 • Een leuke job voor 24-32 uur per week
 • Een salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Een laptop van de zaak
 • 26 vakantiedagen (met de mogelijkheid om bij te kopen), als je belooft dat je terugkomt!
 • Mogelijkheden om jezelf en ons bedrijf continu te ontwikkelen omdat je veel vrijheid in je functie krijgt
 • Flexibele werktijden (waarbij ook thuiswerken tot de mogelijkheid behoort)
 • Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch (en natuurlijk op vrijdag een lekkere hap)
 • Sporten met je collega’s onder werktijd
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Jij kunt vooral jezelf zijn bij House of Covebo, maar we zien ook graag dat je ondernemend en dienstverlenend bent. Jij ziet geen beren op de weg en gaat graag met plezier naar je werk. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden gevierd. 

 • Je hebt minimaal een MBO-4 opleiding afgerond (bv HRM)
 • Je hebt bij voorkeur 1 tot 3 jaar ervaring in een HR-gerichte functie; 
 • Je bent super nauwkeurig, enthousiast en dienstverlenend; 
 • Je hebt affiniteit met systemen/MS Office (365);
 • Ken je AFAS, dan heb je een pré; 
 • Je houdt uiteraard van een flinke dosis humor! 
Terug HR Medewerker Nijkerk

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Dit alles ga je doen binnen een organisatie die groeiend en vooruitstrevend is. Met jouw komst wordt onze afdeling versterkt en kunnen we een nog mooiere professionaliseringsslag maken. Maureen, Yannick en Nelianne vormen graag samen met jou een team waarin hard werken en plezier maken samen gaan. De lijntjes zijn kort en erg informeel. Je wordt uitgedaagd om je mening te geven en krijgt volop de vrijheid om je eigen invulling te geven aan deze functie.

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marco van den Berg

Naar solliciteren