Spare Part Coördinator

Nieuwkuijk 40 uur Logistiek V-074630
spare part magazijn

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Dat gevoel wanneer je klanten hebt die op je kunnen bouwen….


Als onze nieuwe Spare Parts Coördinator ben je verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van offertes en bestellingen voor nieuwe of bestaande reserveonderdelen. Je belangrijkste verantwoordelijkheden omvatten het beheren van aanvragen en vragen met betrekking tot reserveonderdelen, zoals offertes, retouraanvragen, leveringsdata en statussen. In deze rol werk je nauw samen met Customer Support Coördinatoren, Customer Care Managers en Service Contract Coördinatoren en ben je een belangrijke stakeholder voor Field Service en Technical Support bij het vervullen van hun behoeften aan reserveonderdelen in de klantreis.


Ontvangen en verwerken van reserveonderdelen aanvragen, zoals offertes, bestellingen, retouraanvragen, levering en prijsaanvragen, van klanten of interne organisatie

Communiceren met de supply chain over beschikbaarheid, leveringsdata of andere belangrijke zaken met betrekking tot de levering van reserveonderdelen

Gecompromitteerde service niveaus of klantverwachtingen met betrekking tot spare parts kwesties escaleren en oplossen

Plannen en voorbereiden van spare parts pakketten voor geplande onderhoudsactiviteiten

Ervoor zorgen dat de behoeften van klanten snel en efficiënt worden vervuld

Regelmatig communiceren met andere personen/afdelingen binnen de organisatie

Over het bedrijf

Een korte introductie
Dit schitterende bedrijf is de grootste wereldwijde aanbieder van geavanceerde verwerkingssystemen en services voor de volledige productcyclus van de pluimvee-, vlees- en visverwerkingsindustrie. Ze zijn innovatief en slaan nieuwe wegen in. Ze brengen de beste mensen, de meest geavanceerde technologie en de nieuwste machines bij elkaar om de manier waarop voedsel wordt verwerkt en geconsumeerd, daadwerkelijk te veranderen.

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Vrijheid om initiatief te nemen en een echte impact te maken in een groeiend wereldwijd bedrijf

Erkenning voor je prestaties

Duidelijke doelstellingen en realistische eisen

Een omgeving van vertrouwen en respect

Mogelijkheden om kennis op te bouwen en veel ontwikkelingsmogelijkheden

Ruimte om te verkennen, te falen en te leren

Salarisindicatie max rond 3500,- per maand, i.v.m. inschaling t.o.v. collega's en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Bij voorkeur geen hybride werken; het is een klein team waar ze echt een hecht team willen vormen. Voorkeur NL taal op C1 niveau i.v.m. onderling goed communiceren. Het moet iemand zijn die makkelijk intern contact kan leggen. 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol, mag uit een andere branche zijn. Iemand die een baan zoekt waar diegene de komende 10 jaar wilt werken. Technische affiniteit is belangrijk, aangezien alle onderdelen technisch zijn. Tevens moet iemand snel ERP systemen kunnen oppikken, kennis van een bepaald systeem is niet cruciaal aangezien ze binnenkort overgaan op een nieuw systeem. Het 1e gesprek zal op locatie zijn en bevat ook een rondleiding. Afhankelijk van de hoeveelheid kandidaten en de eerste indruk zal er wel/geen tweede gesprek zijn. MBO4 werk/denkniveau. Diploma in een bepaalde richting is niet cruciaal, al helpt een technische opleiding wel mee (dat kan de eerder genoemde affiniteit zijn). Verder is een goede beheersing (B2) van de Engelse taal een must, Spaans/Duits op een vergelijkbaar niveau is een mooie pre.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Patricia Struyk

Naar solliciteren