Dakwerker

Belfeld VMBO/MAVO 40 uur Productie V-074724
Direct op contract bij de opdrachtgever!
Vacature Dakwerker Belfeld

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als Dak- en Gevelmonteur krijg je bij Covebo Venlo de unieke kans om aan de slag te gaan zonder eerdere ervaring in het vak. Bij je nieuwe werkgever leer je alles wat je moet weten om professioneel dak- en gevelplaten te monteren en installeren. Als Dak- en Gevelmonteur speel je een cruciale rol bij het professioneel monteren en installeren van diverse dak- en gevelplaten. Je werkt nauwkeurig en volgens de geldende veiligheidsvoorschriften om hoogwaardige resultaten te leveren. Met begeleiding en training van ervaren collega's leer je werken met verschillende materialen, zoals metalen platen en kunststof, en kun je deze vakkundig bevestigen op daken en gevels. Zowel het opmeten, snijden en plaatsen van de platen als het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het waarborgen van een waterdichte en duurzame afwerking, zullen door je collega's zorgvuldig aan je worden overgedragen. Heb jij geen ervaring maar wel de motivatie om te leren en vakmanschap te ontwikkelen? Solliciteer dan nu en ontdek de mogelijkheden om als Dak- en Gevelmonteur.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Onze opdrachtgever is de expert in dak- en gevelrenovaties voor industriële complexen. Van bedrijfshallen en productiebedrijven tot opslagloodsen en magazijnen. Zij werken voor opdrachtgevers die actief zijn in Nederland, België en Duitsland. Als specialist in totaaloplossingen nemen zij complete projecten ter hand. Van ontmanteling en verwijdering tot en met de volledige renovatie en afwerking. Dat vraagt om kennis, kunde en betrokkenheid van onze medewerkers. In een hecht team pakken ze alles op en rond het dak op om hun opdrachtgevers zo compleet mogelijk te voorzien van de beste industriële daken en gevels.

Terug Dakwerker Belfeld

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Direct op contract bij de opdrachtgever
 • Fulltime dienstverband
 • Salaris van 2500 euro bruto per maand
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden volgens bouw cao
 • Opleidingen beschikbaar


Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Je bent een doorzetter
 • Je werkt graag in de buitenlucht.
 • Je werkt graag in een team
 • Je heb ervaring of wilt het vak leren
 • Je hebt geen last van hoogtevrees
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs
Terug Dakwerker Belfeld

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Als Dak- en Gevelmonteur begint je dag met het doornemen van de planning en materialen. Samen met je team ga je naar de werklocatie. Je voert diverse montagewerkzaamheden uit, zoals meten, snijden en plaatsen van dak- en gevelplaten. De werkzaamheden variëren van metalen tot kunststof platen. Je werkt nauwkeurig en volgt de veiligheidsvoorschriften om hoogwaardige resultaten te leveren. Tijdens de dag houd je regelmatig overleg met collega's en de voorman om de voortgang te bespreken. Na een uitdagende en productieve dag zorg je voor een nette werkplek en vertrek je met een voldaan gevoel, wetende dat je hebt bijgedragen aan een duurzame en waterdichte afwerking.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Joep Hendrix

Naar solliciteren