Bandenmonteur

Venlo VMBO/MAVO 40 uur Techniek en installatie V-074761
Fulltime | Dagdienst
Vacature Bandenmonteur Venlo

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als bandenmonteur bij je nieuwe werkgever ben je verantwoordelijk voor het monteren, balanceren en repareren van banden voor diverse voertuigen. Je werkt nauw samen met het team van monteurs om ervoor te zorgen dat klanten veilig en tevreden de weg op kunnen. Jouw taken omvatten onder andere:

 • Demonteren en monteren van banden op velgen voor personenauto's, bestelwagens.
 • Zorgvuldig balanceren van banden om trillingen en slijtage te voorkomen.
 • Controleren en repareren van banden op beschadigingen en slijtage.
 • Uitlijnen van wielen om de juiste wegligging en bandenslijtage te waarborgen.
 • Adviseren van klanten over het juiste type banden en bandenonderhoud.
 • Zorgen voor een schone en veilige werkomgeving.
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende bandenspecialist in Venlo en omgeving. Met jarenlange ervaring en expertise bieden ze hoogwaardige bandenservice en -oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het team van deskundige bandenmonteurs staat bekend om hun vakmanschap en klantgerichtheid. Ze leveren een breed scala aan bandenmerken en -maten, inclusief advies op maat voor de beste bandenkeuze. Daarnaast bieden ze diensten zoals bandenwissels, uitlijning, balanceren en reparaties. De focus ligt op kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice. Onze opdrachtgever streeft ernaar om de verwachtingen van elke klant te overtreffen en een langdurige relatie op te bouwen.

Terug Bandenmonteur Venlo

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Je nieuwe werkgever biedt een dynamische werkomgeving met een hecht team van professionals. Je krijgt volop kansen om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf. Er zijn diverse mogelijkheden voor aanvullende trainingen en opleidingen om je expertise uit te breiden. Daarnaast kun je rekenen op een marktconform salaris dat aansluit bij jouw kennis en ervaring. Andere voordelen zijn:

 • Werken in dagdienst
 • 8.33% vakantiegeld via Covebo
 • 25 vakantiedagen naar rato via Covebo
 • Pensioenopbouw via Covebo
 • Wekelijkse salarisbetaling op donderdag
 • Overzichtelijke app met al je belangrijke documenten

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Covebo Venlo zoekt een gemotiveerde teamspeler met technisch inzicht. Hoewel ervaring in een vergelijkbare functie een pluspunt is, is het geen vereiste. We bieden interne opleidingen om je alle benodigde vaardigheden bij te brengen. Als bandenmonteur is nauwkeurigheid en oog voor detail essentieel, zodat de banden perfect worden gemonteerd en gebalanceerd. Je bent klantgericht en hebt een hoog serviceniveau, omdat je regelmatig contact hebt met klanten om hen advies te geven en vragen te beantwoorden.

Terug Bandenmonteur Venlo

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

De werkdag begint met het bespreken van de dagplanning en het verwelkomen van het team. Je voert diverse taken uit binnen de bandenspecialisatie, zoals reparaties, montage en balancering. Samen met je collega's zorg je voor efficiëntie en kwaliteit. Tijdens de dag adviseer je klanten, beoordeel je bandenproblemen en bied je passende oplossingen. Je houdt de werkplaats schoon en georganiseerd, en beheert de voorraad. Administratieve taken, zoals klantregistratie en facturatie, behoren ook tot je verantwoordelijkheden. In deze dynamische omgeving is elke dag anders en werk je met meerdere klanten. Klanttevredenheid staat voorop, dus je zorgt ervoor dat klanten met veilige banden vertrekken. Een werkdag biedt afwisseling, teamwork en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling in de bandenspecialisatie.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Joep Hendrix

Naar solliciteren