Vakantiewerk

Venlo LBO 40 uur Logistiek V-074776
Verdien je vakantie bij elkaar als orderpicker!
Vacature Vakantiewerk Venlo

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Ben jij op zoek naar een zomer vol actie en plezier? Wil jij graag je vakantie bij elkaar verdienen en deel uitmaken van een dynamisch team waar elke dag weer een avontuur is? Dan hebben wij dé perfecte vakantiebaan voor jou als orderpicker! Als orderpicker ben jij de motor achter ons logistieke succes. Je werkt samen met andere enthousiaste collega's om bestellingen te verzamelen en klaar te maken voor verzending. Dit betekent dat je door ons magazijn navigeert, de juiste producten selecteert en ervoor zorgt dat ze correct en tijdig worden verpakt. Met jouw inzet zorg je ervoor dat de klanten blij en tevreden zijn met hun aankopen! We begrijpen dat vakantiewerk moet passen bij jouw planning. Daarom bieden we flexibele werktijden aan, zodat je ook tijd overhoudt om van je zomer te genieten!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie
Onze opdrachtgever verzorgt al meer dan 140 jaar logistieke oplossingen voor diverse klanten. Ze verzorgen lucht- en zeevracht, wegtransport, pakket-distributie en opslag al dan niet gecombineerd met het assembleren en installeren van goederen. Kenmerkend voor onze opdrachtgever is de diversiteit aan klanten. Van grote multinationals tot innovatieve startups. Gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Zo hebben ze o.a. een vitaliteitsprogramma en opleidingsprogramma waaraan medewerkers kunnen deelnemen. Ze stimuleren medewerkers om fit te zijn en zoeken continu naar mogelijkheden om hun bedrijfsvoering duurzamer te maken. Werken bij bij onze opdrachtgever betekent dat je een uitdagende baan hebt met toekomstperspectief, dat je zelfstandig werkt en direct bijdraagt aan het succes van onze jezelf en de organisatie.

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een salaris vanaf € 11,60 per uur vanaf 18 jaar
 • Een leuke baan op 10 minuten fietsafstand van Venlo
 • Je komt te werken in een super enthousiast team
 • Collegiale en open sfeer
 • Afwisselende baan
 • Een overzichtelijke app van Covebo waar al je documenten in staan
 • Iedere donderdag word je salaris overgemaakt
 • Een kantine van alle gemakken voorzien
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
 • Werk in dagdienst

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Ervaring is voor deze functie niet nodig. Een gezonde zin om te werken en te leren is voldoende! Andere belangrijke eigenschappen zijn:

 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Positieve instelling
 • Betrouwbaarheid zodat wij op je kunnen rekenen
Terug Vakantiewerk Venlo

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van bestellingen in ons bruisende distributiecentrum. Met behulp van een handscanner en orderpicklijst navigeer je door het magazijn, selecteer je de juiste producten en zorg je voor een nauwkeurige en veilige verpakking. Je werkt in een hecht team en draagt bij aan een soepel logistiek proces. Een uitdagende en lonende vakantiebaan waar je waardevolle vaardigheden opdoet en een onvergetelijke zomer beleeft!

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Joep Hendrix

Naar solliciteren