Bandenmonteur

Venlo 40 uur Techniek en installatie V-074779
Per Direct | €2400.- per maand
Vacature Bandenmonteur Venlo

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als Bandenmonteur speel je een essentiële rol in het onderhoud en de service van vrachtwagens. Je bent verantwoordelijk voor het demonteren en monteren van banden op vrachtwagens, waarbij je zorgvuldigheid en technisch inzicht toepast. Je voert inspecties uit om eventuele slijtage of beschadigingen aan banden te identificeren en adviseert klanten over de juiste bandenkeuze. Daarnaast voer je balanceringswerkzaamheden uit om optimale prestaties van de banden te waarborgen. Als Bandenmonteur werk je nauw samen met het team van monteurs en zorg je ervoor dat alle bandenwerkzaamheden efficiënt worden uitgevoerd. Je houdt de werkplek netjes en georganiseerd en zorgt voor een veilige werkomgeving. Om succesvol te zijn in deze functie, heb je ervaring als bandenmonteur en beschik je over goede technische vaardigheden. Je hebt oog voor detail, werkt accuraat en kunt zelfstandig taken uitvoeren. Je bent klantgericht, communicatief vaardig en kunt goed in een team werken. Als Bandenmonteur speel je een belangrijke rol in het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van vrachtwagens. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan de optimale prestaties van onze klanten.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in Venlo dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige truckonderdelen en -services. Met een breed scala aan oplossingen voor de transportindustrie, staan zij transportbedrijven bij om hun vrachtwagenpark efficiënt en betrouwbaar te houden. Zij leveren truckonderdelen van gerenommeerde merken en bieden deskundig advies op maat. Hun ervaren monteurs voeren reparaties, onderhoud en keuringen uit aan vrachtwagens van verschillende merken. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Ze blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen om hun klanten altijd de beste oplossingen te bieden. Hun team van professionals is gemotiveerd om uitstekende klantenservice en vakmanschap te bieden. Ze streven naar langdurige samenwerkingen en ondersteunen transportbedrijven bij het succesvol uitvoeren van hun activiteiten.

Terug Bandenmonteur Venlo

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een competitief salaris van € 2400,- bruto per maand
 • Interne en externe opleidingsmogelijkheden om je vaardigheden verder te ontwikkelen
 • Pensioenregeling en studiekostenregeling om je toekomstige plannen te ondersteunen
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf, waarbij je de kans krijgt je carrière verder te ontwikkelen
 • 8,33% vakantiegeld voor extra financiële ondersteuning tijdens je vakantieperiode
 • 25 vakantiedagen om te genieten van welverdiende rust en ontspanning
 • Wekelijkse salarisbetaling op donderdag, zodat je elke week op tijd kunt beschikken over je salaris
 • Een overzichtelijke app waar je al je belangrijke documenten van Covebo kunt vinden

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Je wilt graag leren.
 • Je hebt affiniteit met en interesse in vrachtwagens en transport.
 • Je bent stressbestendig
 • Je bent bereid zaterdag te werken van 8:00 tot 12:00. Deze uren worden door de weeks verrekend.
 • Je bent in bezit van rijbewijs B (C is een pré)
 • Technische kennis en vaardigheden.
Terug Bandenmonteur Venlo

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Als bandenmonteur bestaat jouw werkdag uit het monteren, demonteren en repareren van banden voor verschillende voertuigen. Je inspecteert banden, selecteert de juiste nieuwe banden, monteert en balanceert ze nauwkeurig. Ook voer je reparaties uit en zorg je dat gerepareerde banden voldoen aan veiligheidsnormen. Samenwerking met collega's is belangrijk. Veiligheid en goede klantenservice staan voorop. Je volgt strikt veiligheidsvoorschriften, biedt klanten advies en onderhoudt de werkplaats en apparatuur. Je werkt efficiënt en zorgt voor een opgeruimde werkplek.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Lieke Buil

Naar solliciteren