Transportplanner

Venlo VMBO/MAVO 40 uur Logistiek V-074783
Direct op contract bij onze opdrachtgever!
Vacature Transportplanner Venlo

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Bij onze opdrachtgever werk je zelfstandig binnen de transportmarkt en vier je successen samen met je collega's. Naast het werk kun je af en toe een dartpijltje gooien en aan het einde van de week genieten van een gezellige borrel. Als transportplanner zorg je ervoor dat zendingen, in allerlei formaten, op tijd van A naar B worden geleverd, daarbij gaat de focus uit naar voornamelijk Frankrijk. Je streeft ernaar klanten meer te bieden dan ze verwachten, zodat ze zorgeloos kunnen focussen op hun eigen werkzaamheden. Jouw inzet en glimlach zorgen ervoor dat klanten tevreden zijn en met een voldaan gevoel de service ervaren.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf gevestigd in Venlo. Met een uitgebreid netwerk van vrachtwagens en logistieke oplossingen bieden ze efficiënte en betrouwbare transportdiensten aan klanten in heel Europa. Het bedrijf staat bekend om zijn klantgerichtheid en flexibiliteit, waarbij het streven naar optimale tevredenheid van de klant centraal staat. Met een ervaren team van professionals en geavanceerde technologieën zorgen ze voor snelle en veilige leveringen. Of het nu gaat om wegtransport, distributie of opslag, onze opdrachtgever biedt op maat gemaakte oplossingen om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen.

Terug Transportplanner Venlo

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
  • Een fulltime baan voor 40 uur per week
  • Direct een contract bij onze opdrachtgever
  • Een fijne en moderne werkplek waar je je thuis voelt
  • Tijd en ruimte om te ontspannen en op te laden
  • Een vast maandsalaris op basis van ervaring en kwalificaties
  • 27 vakantiedagen en 2 ADV-dagen om van je vrije tijd te genieten
  • Mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling binnen het bedrijf
  • Een prettige werksfeer met leuke collega's
  • Pensioenopbouw via Covebo
  • Een persoonlijke Covebo app voor al jouw persoonlijke documenten


Wat we verwachten

En waar we op hameren

Bij ons draait het vooral om jouw unieke persoonlijkheid! Je hebt enthousiasme om aan de slag te gaan in de dynamische logistieke wereld. Of je nu al ervaring hebt en jezelf verder wilt ontwikkelen, of helemaal nieuw bent en bereid bent om te leren, wij waarderen je inzet om klanttevredenheid te garanderen. Met jouw gedrevenheid streef je altijd naar het beste resultaat. Je creativiteit stelt je in staat om oplossingen te bieden voor diverse vraagstukken. Het maakt jou niet uit om op sommige dagen wat extra uren te werken, zodat je op andere momenten eerder naar huis kunt. Deze flexibiliteit spreekt je aan. Topografie was een vak dat je leuk vond op school, waardoor je in ieder geval de kaart van Europa kent. Het is een bonus als je jouw talenknobbel kunt benutten en je je verstaanbaar kunt maken in het Nederlands, Engels en Duits. Als je zelfs een beetje Frans kunt spreken, wekt dat onze nieuwsgierigheid helemaal op.

Terug Transportplanner Venlo

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Joep Hendrix

Naar solliciteren