Onderhoudsmonteur

Lomm MBO 40 uur Techniek en installatie V-074889
Fulltime, per direct
Vacature Onderhoudsmonteur Lomm

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Ben jij een gedreven Onderhoudsmonteur? Bij je nieuwe werkgever ben je de specialist voor het onderhouden en oplossen van storingen aan diverse productiemiddelen en technische installaties. Je belangrijkste verantwoordelijkheden omvatten:

 • Uitvoeren van zowel preventief als correctief onderhoud.
 • Systematisch opsporen en adequaat oplossen van storingen.

In deze rol werk je nauw samen met collega's binnen het Technische Dienst team en rapporteer je aan het Hoofd Technische Dienst. Je bent actief in een 2-ploegendienst en ook bereid om storingsdiensten te draaien. De ideale kandidaat is een energieke teamspeler met een flexibele en gemotiveerde instelling. Je hebt een brede technische expertise en bent hands-on, waarbij je een klantgerichte en proactieve benadering laat zien. Als jij klaar bent om je technische vaardigheden te benutten en je carrière naar een hoger niveau te tillen, dan nodigen wij je uit om te solliciteren!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie
Onze opdrachtgever is een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in oppervlaktetechnologieën en coatings. Met een bewezen staat van dienst in het leveren van geavanceerde oppervlaktebehandelingen, streven ze ernaar om materialen te verbeteren en te beschermen voor een breed scala aan industrieën. Hun expertise omvat het aanbrengen van diverse hoogwaardige coatings en oppervlaktebehandelingen, zoals thermische spuitcoatings, anodiseren, galvaniseren en meer. Ze werken nauw samen met onze klanten om oplossingen te bieden die de prestaties, duurzaamheid en functionaliteit van hun materialen verbeteren
Terug Onderhoudsmonteur Lomm

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een dynamische en uitdagende rol binnen een informele omgeving.
 • Samenwerking in een hecht team.
 • Marktconform salaris met winstuitkering.
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal & Techniek.
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
 • Mogelijkheid tot vast dienstverband.


Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Afgeronde MBO-opleiding in Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Mechatronica, of in de laatste fase van een BBL-opleiding.
 • Enige ervaring in een vergelijkbare rol, bij voorkeur in een productieomgeving.
 • Goede beheersing van Nederlands, Engels en/ of Duits
 • Bereidheid tot verdere bijscholing.
 • Kennis van vacuümelektronica is een pluspunt.


Terug Onderhoudsmonteur Lomm

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Een werkdag van een onderhoudsmonteur begint met een gedegen planning. In een dynamische omgeving voert de monteur preventief onderhoud uit aan productiemiddelen en technische installaties. Terwijl hij storingen systematisch opspoort en efficiënt verhelpt, werkt hij nauw samen met het Technische Dienst team. Zijn expertise komt tot uiting in het oplossen van uitdagende technische problemen. In een 2-ploegendienst, inclusief storingsdiensten, bewijst hij zijn veelzijdige vaardigheden en passie voor techniek, waarbij zijn flexibele en proactieve houding voor een soepele productieomgeving zorgt.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Kim op het Veld

Naar solliciteren