Service vrachtwagenchauffeur

IJsselstein 40 uur Logistiek V-075005
"Rijd voor succes! Word onze servicegerichte vrachtwagenchauffeur en lever waarde en glimlachen bij elke stop."
Vacature Service vrachtwagenchauffeur IJsselstein

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als Servicechauffeur ben je het gezicht en aanspreekpunt voor het bedrijf. Onze klanten zien jou één keer en soms meerdere keren per week. Wij zoeken een nieuwe collega die in het bezit is van een rijbewijs C en het leuk vindt om met klanten in contact te komen. In de inwerkperiode van ongeveer drie weken leer je diverse routes kennen en ga je deze daarna zelfstandig rijden. In de ochtend haal je de vrachtwagen die volgeladen klaar staat rond 6.00/6:30 uur op in IJsselstein, daarna rijd je je route en breng je de schone spullen bij onze klanten en neem je de vuile spullen mee. Rond 16:00 uur kom je terug in IJsselstein, je lost de vuile spullen en laadt de vrachtwagen in voor de route van morgen. Je collega’s zie je aan het begin en aan het eind van je werkdag. Rond 17:00 uur zit je werkdag erop en heb je de hele avond voor jezelf!

 

 • Je brengt schone werkkleding, poetsdoeken, matten, sanitair artikelen bij jouw klanten en haalt vuile kleding weer op;
 • Je werk is niet tot de voordeur, maar je verzorgt de werkkleding in het hele pand, vaak tot in de kasten van de drager. Je komt in contact met de dragers van de werkkleding tot aan de managers van het bedrijf;
 • Je vindt het leuk om contact met klanten te hebben en te onderhouden;
 • Je houdt de klantbehoefte en klanttevredenheid in de gaten. Je signaleert bijvoorbeeld of de kledingkast nog goed werkt, maar neemt ook de opmerkingen over onze service serieus.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Jouw nieuwe werkgever IJsselstein is een toonaangevend bedrijf met een rijke geschiedenis in Nederland. Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige industriële en professionele textieldiensten. Met een focus op duurzaamheid en klanttevredenheid biedt het bedrijf innovatieve oplossingen op het gebied van bedrijfskleding, linnengoed en hygiëneproducten. Jouw nieuwe werkgever staat bekend om zijn betrouwbare dienstverlening en milieuvriendelijke benadering, waarbij ze streven naar minimale milieubelasting en maximaal hergebruik. Door voortdurende investeringen in technologie en een team van toegewijde professionals blijft het bedrijf de norm stellen in de textielindustrie.

Terug Service vrachtwagenchauffeur IJsselstein

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een bruto uur salaris vanaf € 13,25 - €15.81 bruto per uur afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,15 EUR. Vanaf 5 km tot 40 km enkele reis;
 • Vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een 40-urige werkweek van 4x10 uur en hebt een vast vrije dag in de week. Jouw werkdag start om 06:00 tot 17:00;
 • Lekker vijf weken vakantie;
 • Mogelijk wordt jij overgenomen door de opdrachtgever met uitzicht op vast.

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Je bent in bezit van een rijbewijs C + Code 95;
 • Jij beheerst de Nederlandse taal;
 • Je bent klantvriendelijk en opgewekt;
 • Je bent woonachtig binnen een straal van rond de 30 km van IJsselstein;
 • Jij bent fulltime beschikbaar.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Nina Knijff

Naar solliciteren