Monteur kozijnen

Baarlo MBO 40 uur Bouw V-075063
Werken op verschillende locaties
Vacature Monteur kozijnen Baarlo

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Je vormt samen met je collega een krachtig team. In het begin van dit avontuur word je gekoppeld aan een ervaren eerste monteur die je de fijne kneepjes van het vak zal bijbrengen. Wellicht ontwikkel je jezelf tot een toonaangevende monteur waarbij op termijn een minder ervaren collega aan je zijde wordt geplaatst om jouw kennis over te nemen. Als je al ervaren bent, kun jij binnen korte termijn zelfstandig aan de slag.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Al bijna vijftig jaar staat dit familiebedrijf bekend in de regio voor de productie van indrukwekkende kozijnen, deuren, puien en overkappingen. Ze zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van meesterwerken. Vanaf het allereerste advies tot de uiteindelijke montage, hebben zij het hele proces in eigen beheer. Hun klantenkring beslaat een uitgebreid gebied van Venray tot Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven, en van Venlo tot Roermond.

Terug Monteur kozijnen Baarlo

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
  • Het betreft een voltijds dienstverband van maandag tot en met vrijdag;
  • De werktijden zijn van 07:30 tot 16:30 uur met mogelijke overwerkuren;
  • Je salaris varieert tussen €2000 en €2800 per maand, afhankelijk van je ervaring;
  • Er geldt een vergoeding voor reiskosten;
  • Gedurende je werkperiode via Covebo ontvang je wekelijks je loon en bouw je vakantiegeld op, gelijk aan 8,3% van je inkomen.

Wat we verwachten

En waar we op hameren
  • Het is wenselijk als je een technische opleiding hebt gevolgd of ervaring hebt met montage- en/of timmerwerkzaamheden. Heb je dit niet, maar ben je ervan overtuigd waarom je als monteur bij ons wilt werken? We horen graag jouw motivatie!
  • Samenwerken staat hoog in het vaandel;
  • Het bezit van een rijbewijs is vereist, aangezien je met de werkbus moet kunnen rijden (deze blijft buiten werktijden op het terrein);
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
Terug Monteur kozijnen Baarlo

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Linsey Smeets

Naar solliciteren