Productiemedewerker kwaliteitscontrole

Ospel 30 uur Productie V-075079
Streef jij naar kwaliteit? Wij zijn op zoek naar versterking!
Vacature Productiemedewerker kwaliteitscontrole Ospel

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Jouw rol als productiemedewerker op de high care afdeling is van uiterst belang. Hier worden de gekookte eieren grondig gecontroleerd op eventuele breuken en onvolledig verwijderde eierschalen. Jouw verantwoordelijkheid is ervoor te zorgen dat de eieren zonder enige fout de productielijn verlaten. Dit omvat de volgende taken:


 • Kwaliteitscontrole van de eieren: je inspecteert de eieren op breuken en verwijdert eventuele achtergebleven eierschalen;
 • Sorteerwerk: Het organiseren en categoriseren van de eieren volgens de vastgestelde normen.;
 • Onderhoud en schoonmaak van machines en werkomgeving: Het handhaven van een schone en efficiënte werkomgeving door periodiek onderhoud en reiniging van de machines.
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Onze klant is een toonaangevend bedrijf in de eierverwerkingsindustrie, dat bekend staat als een van de grootste en meest geavanceerde in Europa. Met een jaarlijkse verwerking van miljoenen eieren is het bedrijf gespecialiseerd in het koken, verven, pellen en verpakken van eieren. Alle eieren worden geleverd door gecertificeerde pluimveebedrijven in heel Europa. Dankzij het moderne machinepark worden alle handelingen op efficiënte wijze machinaal uitgevoerd, waarbij strikte hygiënerichtlijnen worden gehandhaafd.

Terug Productiemedewerker kwaliteitscontrole Ospel

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Het bruto uurloon bedraagt €14,42 inclusief een ploegentoeslag van 15%.
 • Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
 • Gedurende je tewerkstelling via Covebo bouw je 25 vakantiedagen per jaar op en ontvang je 8,33% vakantiegeld;
 • Als je initiatiefrijk bent en gepassioneerd over deze industrie zijn er mogelijkheden voor doorgroeien naar andere functies;
 • Mocht je goed passen binnen het team en voel jij je hier thuis dan kan er na je tijdelijke tewerkstelling via Covebo een contract met het bedrijf volgen.


Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Jij beheerst de Nederlandse taal beheerst of je spreekt goed Engels;
 • Ervaring in de voedingsmiddelenindustrie wordt gewaardeerd. Hierdoor ben je namelijk bekend met de essentiële aspecten en kun je de strikte hygiënerichtlijnen nauwgezet volgen. Als je nog geen ervaring hebt maar wel oog hebt voor detail en nauwkeurig werken, dan staan we klaar om je de nodige vaardigheden bij te brengen;
 • Je bent bereid om in twee ploegen te werken met werktijden van 06:00 tot 14:00 uur of van 14:00 tot 22:00 uur. Het kan voorkomen dat je 's ochtends vroeger begint, namelijk om 05:15 uur;
 • Je bent flexibel inzetbaar met een beschikbaarheid tussen 8 en 38 uur per week, afhankelijk van jouw voorkeur en de drukte binnen het bedrijf.


Terug Productiemedewerker kwaliteitscontrole Ospel

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Je komt met een glimlach binnen waar jij op weg naar de kantine al gauw jouw collega's tegen het lijf loopt. Met een gezellig praatje lopen jullie richting de productieomgeving om jullie klaar te maken voor de werkdag. Je trekt jouw veiligheidsschoenen aan en zorgt dat de persoonlijke beschermingsmiddelen gedragen worden. Je wast jouw handen zorgvuldig voordat je de werkvloer betreedt en gaat direct aan de slag. Het eerste uur begin jij met het controleren van de eieren. Na een uur worden de werkzaamheden met een collega gewisseld en is het aan jou om te zorgen dat de omgeving schoongehouden wordt. Dit wissel je om de zo veel tijd met elkaar af. Het is namelijk belangrijk je focus behoudt tijdens het uitvoeren van de kwaliteitscontrole. Zodra het pauze is, kun jij in de kantine koffie of thee drinken en jouw lunch opeten. Na de lunch ga jij vol energie weer aan de slag met de werkzaamheden. Aan het eind van jouw shift zorg je ervoor dat je de werkvloer netjes achterlaat.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Linsey Smeets

Naar solliciteren