Accountmanager

Nijkerk HBO 40 uur Recruitment V-075134
Wil jij werken bij een bedrijf uit de top 3 in de uitzendwereld, dat ambitieus, snelgroeiend en informeel is? Bij MAATT in Nijkerk krijg jij de kans om jouw commerciële talenten toe te passen en te blijven groeien. Ben jij klaar voor deze uitdaging?
Vacature Accountmanager Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Zoek jij een uitdagende baan als accountmanager waarin je de vrijheid hebt om jouw opdrachten op jouw manier in te vullen? Heb jij sterke commerciële en communicatieve vaardigheden en ben je klaar om een uitdaging aan te gaan? Wil jij werken bij een bedrijf uit de top 3 in de uitzendwereld, dat ambitieus, snelgroeiend en informeel is? Bij MAATT in Nijkerk krijg jij de kans om jouw commerciële talenten toe te passen en te blijven groeien. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Kom dan ons team versterken en solliciteer nu!

Functie

Jij krijgt de ruimte om je eigen plan te bedenken om groei te realiseren, natuurlijk in teamverband. Jij werkt nauw samen met onze coördinator, recruiters en backoffice medewerkers om jouw klanten te ondersteunen in hun behoeften; de beste kandidaten aan het werk te zetten en nóg belangrijker, hen tevreden houden!

Als Accountmanager bij MAATT ben jij verantwoordelijk voor:

 • Het binnenhalen van nieuwe klanten met een concreet plan en voer je doelgerichte verkoopgesprekken.
 • Het onderhouden van bestaande relaties en het optimaliseren en uitbouwen van de dienstverlening.
 • Koude acquisitie? Wij doen het liever lauw! Hoe? Met een moderne aanpak.
 • Het spreken van kandidaten om te zien waar hun ambities liggen en bij welke klant hij of zij het beste past.
 • De begeleiding van NL en EU medewerkers bij hun huisvesting, transport en andere taken om hen snel thuis te laten voelen. Hierbij delegeer je deze taken aan onze coördinator.
 • Het aanspreekpunt zijn voor interne en vaste wervingskantoren en het jaarlijks bezoeken van een inkoopbureau in het buitenland.
 • Het meedenken in marketing acties en verbetering van onze werkprocessen. 
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

House of Covebo is een snelgroeiende organisatie met meer dan 40 vestigingen in Nederland en Europa. Tijdens piekperiodes hebben we dagelijks zo'n 10.000 aanpakkers (groot gedeelte EU) aan het werk. In 2016 is MAATT opgericht, een stabiele en betrouwbare partner in de installatietechniek voor bedrijven en medewerkers.

Hoe groot we ook worden, we verliezen nooit onze persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die bij ons werken zijn gedreven, een tikkeltje gek, ambitieus, gezellig en hartelijk. We werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar! Je krijgt de mogelijkheid om binnen een groot bedrijf te laten zien wat je waard bent en daarmee doorgroeikansen voor jezelf te creëren. The sky is the limit!

Terug Accountmanager Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Als accountmanager bij MAATT ben jij de regisseur van je eigen toekomst. Jouw inzet wordt enorm gewaardeerd en we zullen jou de vrijheid en het vertrouwen geven om altijd jezelf te blijven. Je krijgt bij ons alle ruimte voor je eigen creatieve inbreng en initiatieven. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden samen gevierd. Daarnaast:

 • Een goed salaris, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Auto, telefoon en laptop van de zaak
 • Bonusregeling op Maatt!
 • 26 vakantiedagen (met de mogelijkheid om bij te kopen).
 • Moet je een keertje eerder weg vanwege je kinderen, naar de tandarts of een concert? Snel gaan! Sterkte! Veel plezier!
 • Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, met een uitgebreid inwerktraject
 • Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door ‘House of Covebo’ en je eigen inbreng flexibel is
 • Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd. Wij willen graag dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht zijn!
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch (en natuurlijk op vrijdag een lekkere hap)
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Leergierigheid, doorzettingsvermogen en positiviteit zijn cruciaal voor succes. Als jij ondernemend, overtuigend en vooral jezelf bent, pas je goed bij MAATT. Wij zien geen beren op de weg en gaan graag met plezier naar ons werk. Wij zoeken een collega met de volgende talenten:

 • Enige commerciële ervaring, die je graag verder wil ontwikkelen
 • Ervaring in de uitzendwereld zou mooi zijn, maar dit is zeker geen must; wij leren je graag alles wat je moet weten om succesvol te worden.
 • Jij bent optimistisch en denkt in ‘Ja, en’, niet in ‘Ja, maar’.
 • Jij bent communicatief en schriftelijk vaardig in het Nederlands en Engels. Je staat open voor het maken van een case, just in case😉
 • Jij bent woonachtig binnen een straal van 30 km. rondom Nijkerk/Almere
Terug Accountmanager Nijkerk

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Het MAATT team in Nijkerk bestaat uit een mix van mannen en vrouwen, 20’ers en 30’ers. Jouw teammaten Linda, Jordy, Wisse en Tjardo zijn: recht door zee, sportief, competitief en ‘afspraak is afspraak’ vinden zij belangrijk. De gespreksonderwerpen en sfeer zijn vergelijkbaar met die van de voetbalkantine. Humor is belangrijk in onze dagelijkse werkzaamheden en wordt erg gewaardeerd. Klinkt goed toch?! Sluit dit helemaal aan bij jouw interesse? We ontmoeten je graag!

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren