Administratief medewerker

Venlo MBO 40 uur Logistiek V-075373
Zelfstandige logistiek administratieve functie!
Vacature Administratief medewerker Venlo

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Ben jij een nauwkeurige en proactieve administratieve professional? Heb je een scherp oog voor detail en ben je gefascineerd door cijfers? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team in een groeiend bedrijf? Dan hebben we de perfecte positie voor jou als administratief medewerker! In eerste instantie is de functie voor een paar maanden maar bij gebleken geschiktheid wellicht voor de lange termijn. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig invoeren van prijsgegevens in ons systeem. Dit omvat het controleren en verifiëren van prijzen, het bijwerken van tarieven en ervoor zorgen dat alle gegevens up-to-date zijn. Je werkt samen met verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat de prijsinformatie accuraat is en op tijd wordt bijgewerkt.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie
Onze opdrachtgever is al meer dan 140 jaar een betrouwbare partner voor logistieke oplossingen, met expertise in lucht- en zeevracht, wegtransport, pakketdistributie en opslag. Ze gaan verder dan alleen het vervoer van goederen; ze bieden ook assemblage en installatie aan. Wat onze opdrachtgever onderscheidt, is de diversiteit aan klanten, van grote multinationals tot innovatieve startups. Gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en duurzaamheid staan centraal bij onze opdrachtgever. Ze hebben een uitgebreid vitaliteits- en opleidingsprogramma, waar medewerkers aan kunnen deelnemen. Hierdoor worden ze gestimuleerd om fit te zijn en dragen ze actief bij aan een duurzamere bedrijfsvoering. Werken bij onze opdrachtgever betekent een uitdagende baan met volop toekomstperspectief. Je krijgt de ruimte om zelfstandig te werken en draagt direct bij aan zowel je eigen succes als dat van de organisatie. Hierdoor ben je onderdeel van een dynamisch team dat constant streeft naar vooruitgang.
Terug Administratief medewerker Venlo

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een salaris tussen de €2.050,- en €2.400,- bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Je komt te werken in een super enthousiast team;
 • Collegiale en open sfeer;
 • Afwisselende baan;
 • Pensioenregeling via Covebo;
 • Een kantine die van alle gemakken is voorzien;
 • 8.33% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Voor deze functie zijn we op zoek naar kandidaten met onderstaande competenties:

 • 40 of 32 uur per week beschikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur
 • Uitstekende aandacht voor detail en nauwkeurigheid.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Bekendheid en handigheid met (administratieve) systemen.
 • Teamspeler met een positieve houding.
 • Bereidheid om te leren en te groeien in de rol.
Terug Administratief medewerker Venlo

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Joep Hendrix

Naar solliciteren