Administratief medewerker

Sevenum MBO 40 uur Administratie en klantenservice V-075378
Tevens Parttime mogelijkheden!
Vacature Administratief medewerker Sevenum

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

In deze rol speel je een cruciale rol bij het beheer van de administratieve processen voor de wereldwijde stromen van verse groenten en fruit die op onze locatie binnenkomen. Het nauwkeurig verwerken van gegevens in ons ERP-systeem is van essentieel belang voor onze commerciële afdeling. Samen met je collega's voer je eindcontroles uit op de voorraad en ben je verantwoordelijk voor het oplossen van eventuele afwijkingen. Daarnaast zorg je voor een foutloze administratieve afhandeling van inkomende, uitgaande en geretourneerde goederen. Als administratief medewerker ben je ook verantwoordelijk voor het registreren van rapporten over incidenten, schades en storingen. Naast je administratieve taken draag je bij aan het optimaliseren van het logistieke proces. Je werkt samen met het logistieke team om fouten bij orderpicken te minimaliseren.

De werkzaamheden vinden plaats tussen 10.00 uur en 20.00 uur. Naast fulltime werken is er de mogelijkheid om minder te werken waarbij de nadruk ligt op de late uren.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie
Je nieuwe werkgever is een toonaangevend internationaal bedrijf in de AGF-sector. Met meer dan 75 jaar ervaring zijn ze gespecialiseerd in de teelt, import, verpakking en distributie van verse groenten en fruit. In een moderne en innovatieve werkomgeving krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en je talenten te benutten. Of je nu werkzaam bent in teelt, logistiek, verkoop of administratie, je speelt een essentiële rol in het leveren van hoogwaardige producten aan klanten wereldwijd. ze bieden een informele en collegiale werksfeer, waar teamwork en samenwerking centraal staan. Met goede arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor persoonlijke groei bieden we een uitdagende carrière in de AGF-sector.
Terug Administratief medewerker Sevenum

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een salaris van € 14.- per uur
 • Pensioenopbouw via Covebo
 • 25 vakantiedagen via Covebo
 • Een reiskostenregeling van € 0.19 per km na 10 km reisafstand
 • Een fulltime dienstverband
 • Een informele werkomgeving met fijne collega's.
 • Een goed bereikbaar kantoor met ruime parkeergelegenheid, moderne faciliteiten en een bedrijfskantine.
 • Een app met al je belangrijke documenten.
 • Actieve personeelsvereniging die regelmatig van zich laat horen!

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • MBO werk-/denkniveau, bij voorkeur met een opleiding in de richting van logistiek of administratie.
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Beheersing van zowel de Nederlandse als Duitse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Flexibele instelling ten aanzien van werktijden.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Enthousiasme, nauwkeurigheid en het vermogen om prioriteiten te stellen in een dynamische omgeving.
Terug Administratief medewerker Sevenum

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Een werkdag van een administratief medewerker bij je nieuwe werkgever begint met het controleren van binnenkomende gegevens. Dit omvat het verwerken van bestellingen, voorraadbeheer en rapportage. Vragen van collega's beantwoorden en assisteren bij de administratieve afhandeling van goederenbewegingen zijn gebruikelijk. Ook het monitoren van incidenten en verbeteringen in het logistieke proces. Het werk vereist nauwkeurigheid en samenwerking met het logistieke team om efficiëntie te bevorderen.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Kim op het Veld

Naar solliciteren