L&D Content Creator

Nijkerk HBO 32 uur Recht en arbeid V-075538
Ben jij die creatieve geest met een passie voor het creëren van boeiende content in tekst, beeld en geluid? Dan zijn wij op zoek naar jou als L&D Content Creator.
Vacature L&D Content Creator Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Vind jij het een uitdaging om zorg te dragen voor ons Learning Management System (LMS), zodat het optimaal functioneert voor onze collega's? Dan zijn wij op zoek naar jou om onze afdeling Learning & Development te verstreken.

Als L&D Content Creator houd jij je voornamelijk (70% van de functie) bezig met het (door)ontwikkelen en realiseren van boeiende e-learning modules voor al onze interne collega's. Je maakt hierbij gebruik van het softwareprogramma Articulate, waarbij je niet alleen verantwoordelijk bent voor de ontwikkeling, maar ook betrokken bent bij het ontwerp en de (didactische) vormgeving van de e-learning modules. Het betreft bijvoorbeeld modules over de wetgeving en ons verloningsprogramma MSF.

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het optimaal inrichten en het verder uitbouwen van ons LMS. Zo signaleer en verhelp jij eventuele knelpunten die zich voordoen in het systeem en bouw jij onder andere het systeem verder uit met leerprogramma’s en rapportages. Je zorgt ervoor dat het systeem optimaal functioneert en biedt hiervoor support aan onze collega’s. 

Wij geloven in vrijheid geven, maar bij vrijheid hoort ook verantwoordelijkheid. Je krijgt bij ons alle ruimte om de functie in te richten zoals jij denkt dat goed is. Met altijd oog op het resultaat.

Wat ga je doen?

 • Je creëert zelfstandig pakkende en informatieve content voor onze e-learnings.
 • Je monitort en analyseert de e-learning prestaties en ziet kansen voor verbetering.
 • Je zorgt dat onze e-learnings altijd up-to-date en relevant zijn.
 • Je ontwikkeld en onderhoudt ons LMS en weet de kwaliteit te waarborgen.
 • Je rapporteert aan onze leidinggevende en ons moeder bedrijf House of HR over de leerresultaten.

Over het bedrijf

Een korte introductie

House of Covebo, onderdeel van House of HR, één van de hardst groeiende organisaties in arbeidsbemiddeling. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 11.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje, Roemenië en Hongarije. In totaal hebben we circa 950 interne collega’s. 

Vrijheid is bij ons jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt en zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Uiteraard met bijpassend mandaat. Bij ons mag je fouten maken, natuurlijk met het doel om er samen beter van te worden. Want, je beste zelf zijn doe je samen. Bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. ‘Kan niet’ is bij ons geen antwoord en ook bij tegenslag is ons moraal altijd: Positiviteit wint altijd.

Terug L&D Content Creator Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Je gaat je als L&D Content Creator aansluiten bij een werkgever die graag investeert in jouw toekomst en er alles aan doet om jouw werk niet alleen als baan aan te laten voelen.

Verder bieden we jou:

 • Een bruto maandsalaris (€ 2800,00 tot € 3250,00) o.b.v. fulltime, je kennis en ervaring en bieden we je een mooie bonus aan het einde van het jaar.
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis (je hebt de mogelijkheid om dagen bij te kopen) en 8% vakantiegeld
 • Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is
 • Een laptop van de zaak
 • Flexibele werktijden (waarbij ook thuiswerken natuurlijk tot de mogelijkheden behoort)
 • Ontwikkelingsmogelijkheden genoeg: trainingen, cursussen of opleidingen, wij stimuleren persoonlijke groei! 
 • Een gezellige en informele sfeer, binnen een groeiende jonge organisatie
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn
 • Sporten met collega's onder werktijd
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Jij kunt vooral jezelf zijn bij House of Covebo. We zoeken iemand die creatief en tekstueel sterk is. Je mag het vak binnen Learning & Development bij ons leren. Dus dat er fouten gemaakt worden begrijpen wij helemaal. Kun jij van soms taaie stof, denk aan administratieve of juridische onderwerpen, leuke content maken waardoor men echt wil leren? Dan zoeken wij jou! Verder ben je analytisch ingesteld en weet jij de input vanuit de afdelingen te vertalen naar praktische en vooral aantrekkelijke content voor onze e-learnings. 

Verder zien we graag:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt enorme passie voor het maken van content.
 • Je schakelt snel en efficiënt en behoudt in het proces altijd het overzicht.
 • Je bent een gelijkwaardige, kritische, gesprekspartner voor collega’s en externe partners. 
 • Je bent resultaatgericht, creatief en innovatief.
 • Je bent sterk in Nederlands en Engels zowel mondeling als schriftelijk.
Terug L&D Content Creator Nijkerk

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marco van den Berg

Naar solliciteren