Productiemedewerker

Helmond 40 uur Productie V-075648
Ben jij de allround productiemedewerker die wij zoeken? Reageer dan nu!
Vacature Productiemedewerker Helmond

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor diverse taken binnen het bedrijf. Zo werk je mee in de werkplaats, maar vind je het ook leuk om, afwisselend met andere collega's, orders weg te brengen naar klanten met de bestelbus. Hierbij steek je soms ook even de grens over om in België of Duitsland af te leveren. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit:


 • De eerste dagen zal jij vooral helpen met het meehelpen tillen van de producten en tochtstrippen bevestigen. Dit mede om de producten te leren kennen;
 • Daarna zal je ook andere taken gaan doen, zoals het inpakken van de producten voor verzending. Dit gebeurd zeer nauwkeurig, zodat de producten zonder schade bij de klant arriveren;
 • Als jij deze taken onder die knie hebt, ga je ook op maat zagen en andere werkzaamheden verrichten;
 • Het laden van de bus;
 • In een beurtrol ga je orders wegbrengen met de bestelbus naar klanten. Bij de klant laat je dan ook de bon aftekenen en sta je de klant te woord als deze vragen heeft. Aangezien je de producten in de werkplaats leert kennen, kun je de klant ook beter van een antwoord voorzien.
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in de ondernemerswereld. Door deze ervaring beschikken zij als verandaspecialist over eigen ontworpen producten. Alles wordt op maat gemaakt met oog op een korte levertijd en scherpe prijzen. zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Naast aluminium veranda's, maken en leveren zij ook overkappingen met systemen die geschikt zijn voor een serre, carport en lichtstraten. Daarnaast leveren zij materialen om vijvers, zwembaden en volières af te dichten.

Terug Productiemedewerker Helmond

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Je komt terecht in een gezellig, informeel en hecht team waar regelmatig leuke uitjes, een etentje of een werkborrel worden georganiseerd;
 • Je werkt in de werkplaats vooral in duo's, dus je staat nooit alleen!
 • Een passend salaris afhankelijk van jouw werkervaring;
 • 25 vakantiedagen;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • In het bezit van een geldig rijbewijs B;
 • Je werkt graag in dagdienst (08:00 uur tot 17:00 uur), maar stelt jezelf flexibel op wanneer het nodig is om eerder te beginnen of iets langer door te werken;
 • Een gezonde dosis energie en jij steekt graag je handen uit de mouwen;
Terug Productiemedewerker Helmond

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Linsey Smeets

Naar solliciteren