Coördinator

Breda MBO 40 uur Recruitment V-075866
Kom jij het MAATT-team in Breda versterken? Zoek jij een uitdagende baan waar je absoluut van toegevoegde waarde kunt zijn, voor onze klanten en medewerkers? Pas jij je organisatorische talenten toe en wil je blijven groeien? Solliciteer direct!
Vacature Coördinator Breda

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Zoek jij een uitdagende baan waar je absoluut van toegevoegde waarde kunt zijn, voor onze klanten en medewerkers? Als coördinator ben je onwijs belangrijk voor ons! Ben jij op zoek naar een allround rol waar je de vrijheid hebt om jouw opdrachten op jouw manier in te vullen? Heb jij sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden en ben je klaar om een uitdaging aan te gaan? Wil jij werken bij een bedrijf uit de top 3 in de uitzendwereld, dat ambitieus, snelgroeiend en informeel is? Bij MAATT in Breda krijg jij de kans om jouw talenten toe te passen en te blijven groeien. Hebben wij jouw interesse gewekt? Kom dan ons team versterken en solliciteer nu!

De functie

Als coördinator bij MAATT in Breda speel jij een cruciale rol in ons team! Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere: 

 • Ondersteuning bieden aan jouw collega's op diverse gebieden, zoals transport, contracten, planningen en het onderhouden van persoonlijk contact met uitzendkrachten.
 • Begeleiding van uitzendkrachten wanneer nodig om ervoor te zorgen dat ze zich snel en effectief integreren in hun nieuwe werkomgeving.
 • Actief bijdragen aan de werving van zowel Nederlandse als Europese uitzendkrachten.
 • Nauw contact onderhouden met de klanten waar onze uitzendkrachten actief zijn om te zorgen voor een uitstekende service.
 • Fungeren als spil in het geheel, waarbij je alles regelt vanaf het moment dat mensen in Nederland aankomen tot ze volledig geïntegreerd zijn bij onze opdrachtgevers in de Metaaltechniek sector.

Het is voor ons van groot belang dat onze medewerkers zich snel thuis voelen bij MAATT en dat onze klanten tevreden zijn met de geboden service.

Vanwege de groei van ons team zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Ons huidige team bestaat uit een vestigingsmanager, teammanager, recruiter en nog één andere coördinator. Samen zorgen we er dagelijks voor dat vakspecialisten met enthousiasme naar hun werk gaan door hen uitdagende en vaak langdurige projecten bij onze klanten aan te bieden. Jouw inzet wordt hierbij zeer gewaardeerd. Bij MAATT krijg je alle ruimte om jouw creatieve ideeën en initiatieven te ontplooien.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

House of Covebo is een snelgroeiende organisatie met meer dan 40 vestigingen in Nederland en Europa. Tijdens piekperiodes hebben we dagelijks zo'n 10.000 aanpakkers (groot gedeelte EU) aan het werk. In 2016 is MAATT opgericht, een stabiele en betrouwbare partner in de installatietechniek voor bedrijven en medewerkers.

Hoe groot we ook worden, we verliezen nooit onze persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die bij ons werken zijn gedreven, een tikkeltje gek, ambitieus, gezellig en hartelijk. We werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar! Je krijgt de mogelijkheid om binnen een groot bedrijf te laten zien wat je waard bent en daarmee doorgroeikansen voor jezelf te creëren. The sky is the limit!

Terug Coördinator Breda

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Als coördinator bij MAATT ben jij de regisseur van je eigen toekomst. Jouw inzet wordt enorm gewaardeerd en we zullen jou de vrijheid en het vertrouwen geven om altijd jezelf te blijven. Je krijgt bij ons alle ruimte voor je eigen creatieve inbreng en initiatieven. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden samen gevierd. Daarnaast:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.250,00 – 2.500,00 (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Auto, telefoon en laptop van de zaak
 • Bonusregeling op Maatt!
 • 26 vakantiedagen (met de mogelijkheid om bij te kopen).
 • Moet je een keertje eerder weg vanwege je kinderen, naar de tandarts of een concert? Snel gaan! Sterkte! Veel plezier!
 •  Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, met een uitgebreid inwerktraject
 • Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door ‘House of Covebo’ en je eigen inbreng flexibel is
 • Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd. Wij willen graag dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht zijn!
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch (en natuurlijk op vrijdag een lekkere hap)
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Leergierigheid, doorzettingsvermogen en positiviteit zijn cruciaal voor succes. Als jij ondernemend, overtuigend en vooral jezelf bent, pas je goed bij MAATT. Wij zien geen beren op de weg en gaan graag met plezier naar ons werk. Wij zoeken een collega met de volgende talenten:

 • Enige commerciële ervaring, die je graag verder wil ontwikkelen
 • Ervaring in de uitzendwereld zou mooi zijn, maar dit is zeker geen must; wij leren je graag alles wat je moet weten om succesvol te worden.
 • Jij bent van nature erg sociaal, maakt makkelijk contact. Je bent optimistisch en denkt in ‘Ja, en’, niet in ‘Ja, maar’.
 • Jij bent communicatief en schriftelijk vaardig in het Nederlands en Engels. Geen Cambridge niveau 😉
 • Jij bent woonachtig binnen een straal van 30 km rondom Breda
Terug Coördinator Breda

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren