Profielbuiger

Wanssum LBO 40 uur Techniek en installatie V-075884
metaal staal
Vacature Profielbuiger Wanssum

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Word jij enthousiast van het realiseren van de gewenste vorm van materialen door gebruik te maken van uiteenlopende technieken en computergestuurde werktuigmachines? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Een profielbuiger gaat aan de slag met het lezen van tekeningen en CNC-profielwalsen. Volgens de tekening ga je metalen profielen walsen met CNC-machines in de profielafdeling. Je gaat dus ook een CNC machine programmeren. Daarna controleer je de uitgevoerde werkzaamheden en verricht je nog wat knip- en snijwerkzaamheden aan het profiel.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Dit metaalbedrijf gespecialiseerd in buigtechnieken, speciale constructies en machinebouw.

Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop en distributie van staalproducten. Ze leveren een breed scala aan stalen materialen en producten aan diverse industrieën en klanten.

Zo heeft deze organisatie bijvoorbeeld de trapbomen en leuningen gewalst voor de trappen van de Amsterdam Arena en kun je overal in het land werk tegenkomen van dit bedrijf.

Voor de technische en van grof metaalhoudende mens is hier werken altijd uitdagend. Ze hebben geen eigen producten maar maken wat de klant vraagt. Hierdoor blijft het werk uitdagend: Van een klein buisje buigen tot een trommelzeef van 8 meter lang en 2 diameter, tot een kunstwerk voor een gemeente.

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
  • Een fulltime baan waarop je weekend van start gaat iedere vrijdag om 13.00 uur!
  • Interne training/opleiding mogelijkheden
  • Contractmogelijkheden bij onze opdrachtgever
  • Een prettige werksfeer met leuke collega's
  • Een mooi salaris afhankelijk van kennis en kunde
  • 25 vakantiedagen om te genieten van je vrije tijd
  • 1 tot 2 keer per jaar een uitstapje
  • Een nieuwjaarsborrel, zomer barbecue, en kerstbuffet
  • Kerstpakket of cadeaubonnen voor de feestdagen


Wat we verwachten

En waar we op hameren

Wij zoeken een professional die beschikt over een MBO 2-3 opleiding. Het is vooral belangrijk dat je affiniteit hebt met techniek!

Je kunt zelfstandig maar ook goed samenwerken en hebt een neusje voor kwaliteit.

Daarnaast hebt je kennis van materiaal, meetkunde en rekenen. Je weet een probleemanalyse van de volgorde te maken en heb je ruimtelijk inzicht.

Je spreekt de Nederlandse, Engelse of Duitse taal en het is belangrijk dat je voldoende technische tekeningen kunt lezen.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Mathilde van Houten

Naar solliciteren