Assemblagemedewerker 3 ploegen

Bergen VMBO/MAVO 40 uur Techniek en installatie V-075885
metaal assemblage ploegen

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als assemblagemedewerker lees je technische tekeningen en instructies. Vanuit daaruit ga je alle benodigde componenten verzamelen en ga je deze monteren en bevestigen met behulp van handgereedschap.

Na de assemblage voer je een kwaliteitscontrole uit en verpak je het eindproduct.

Je assembleert de producten , die voor zowel grote als kleine onderdelen zijn en assembleert deze tot een half-fabrikaat.


Over het bedrijf

Een korte introductie

Deze organisatie is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige technische componenten voor diverse industrieën. Ze leveren op maat gemaakte oplossingen en produceren een breed scala aan producten, waaronder precisieonderdelen, componenten voor machinebouw, aandrijftechniek en hydraulische systemen.

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Wanneer je bij dit bedrijf komt te werken kun je het volgende verwachten:


  • €17,28 per uur inclusief ploegentoeslag
  • Reiskosten €0.21 ct per KM
  • 25 vakantiedagen zodat je kunt genieten van je vrije tijd
  • Contractmogelijkheden
  • Je komt terecht in een fijn, hecht team

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Allereerst is het fijn als je affiniteit hebt met techniek en ook technisch inzicht hebt. Je hebt oog voor kwaliteit en vindt het leuk om te assembleren.

Je beheerst de Nederlandse, Engelse of Duitse taal en je staat open om in 3 ploegen, maar je start in een 2 ploegen dienst.

Overweg kunnen met handgereedschap is een pre.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Jill van der Kroft

Naar solliciteren