CNC Operator dagdienst

Helmond LBO 40 uur Productie V-075888
Ben jij de persoon die graga in de techniek werkt dan zoeken wij jou!!

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Je bedient en stelt (onder begeleiding) CNC machines en gereedschappen in, zodat zowel de gevraagde kwaliteit van de producten als de kwantiteit gehaald wordt. Je maakt deel uit van een indrukwekkend productieproces. Doordat jij je werk goed doet, zorg je ervoor dat afdelingen voor en na jouw bewerking ook op tijd vooruit kunnen en dat alles goed aangeleverd wordt. Overige taken bestaan uit:

·        Het afstemmen met de leidinggevende betreffende de productievoortgang.

·        Het zelfstandig verzorgen van de productie-administratie en urenregistratie volgens vastgestelde regels.

·        Het bedienen van hijs- en transportmiddelen en het vervoeren van de te bewerken materiaal van en naar machine(s).

·        Het verrichten van eenvoudige overige technische werkzaamheden, waaronder klein onderhoud aan machines, gereedschappen etc.


Over het bedrijf

Een korte introductie

Je komt te werken in een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille. Het bedrijf kent een informele en collegiale 'ons kent ons'-sfeer. Er is oog en oor voor elk individu. Onze drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we doen. Dat zoeken we uiteraard ook in jou!

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Wij bieden je een baan met voldoende doorgroeimogelijkheden en zijn bereid te investeren in onze medewerkers! We hebben een prettige werksfeer binnen ons bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat en vragen dat dus ook van onze nieuwe collega.

Dagdienst (aanvangstijden zijn zelf te bepalen zolang dit maar structureel is) 40 uur per week

Salaris conform CAO

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Omdat onze producten zeer specifiek zijn, zijn wij opzoek naar personen die zichzelf willen ontwikkelen. Hierdoor zijn wij opzoek naar medewerker die de volgende kenmerken in zichzelf herkennen:

·        Vooral een positieve instelling en bent bereid om aan te pakken;

·        Je hebt affiniteit met techniek;

·        Mocht je ervaring hebben met het bedienen van CNC machines dan is dit mooi meegenomen.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Jill van der Kroft

Naar solliciteren