Mig Mag lasser

Venray LBO 40 uur Metaal V-075896
dagdienst - 14 euro - lasser
Vacature Mig Mag lasser Venray

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

De taken van een MIG-MAG-lasser kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke werkplek en het project, maar over het algemeen omvatten ze:


Voorbereiding: Jij als lasser moet het werkstuk voorbereiden door het schoon te maken, eventuele roest, verf of vuil te verwijderen en ervoor te zorgen dat de oppervlakken vrij zijn van onzuiverheden. Ook moet je de lasapparatuur controleren en ervoor zorgen dat alles correct is geïnstalleerd.

Instellingen aanpassen: Je moet de juiste lasparameters instellen op basis van het te lassen materiaal, de dikte en de gewenste lasverbinding. Dit omvat het instellen van de stroomsterkte, de draadsnelheid en het beschermgasdebiet.

Lassen: Je bedient het laspistool, smelt de draadelektrode en voegt het smeltbad toe aan de lasverbinding. Je moet ervoor zorgen dat de lasnaad gelijkmatig en zonder defecten wordt gevormd. Dit vereist een goede hand-oogcoördinatie en beheersing van de lasboog.

Kwaliteitscontrole: Na het lassen moet je de lasverbinding inspecteren op eventuele defecten, zoals scheuren, porositeit of onvolledige penetratie. Indien nodig moet de lasser maatregelen nemen om deze defecten te verhelpen

Over het bedrijf

Een korte introductie

Dit bedrijf ligt in hartje Venray en heeft al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van het produceren en monteren van staal constructies.

Bij grotere projecten behoort een compleet bouwpakket ook tot de mogelijkheden inclusief ontwerp, statisch berekening, 3D tekenwerk, werkplaatstekeningen, staalconstructie, conserveren en monteren. Sectoren waarin ze werken zijn: agri en tuinbouw, industrieelbouw en woon- en commercieelbouw.

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Wanneer je hier aan de slag gaat zit je gebakken op het gebied van voorwaarden.

Het volgende kun je verwachten:


  • Een uitstekend uurloon vanaf €14 (maar uiteraard is het wel afhankelijk van kennis en ervaring)
  • Een reiskostenvergoeding
  • 25 vakantiedagen om te genieten van je vrije tijd
  • Een zomer- en winterborrel
  • Contractmogelijkheden
  • Hele fijne collega's die al jarenlang werkzaam zijn bij dit mooie bedrijf


Wat we verwachten

En waar we op hameren

Je hebt aantoonbare werkervaring opgedaan als mig/mag lasser

Je hebt oog voor kwaliteit

Je kunt uitstekend technische tekeningen lezen

Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal

Je bent beschikbaar in dagdienst

Je kan een bovenloopkraan bedienen

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Mathilde van Houten

Naar solliciteren