Recruiter Amersfoort

Amersfoort 40 uur Recruitment V-075954
Vind toptalent en tackle office-uitdagingen! FID, gevestigd in Amersfoort heeft een toffe rol voor een recruiter met ervaring in office management.
Vacature Recruiter Amersfoort Amersfoort

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Dit ga je doen

In een arbeidsmarkt die overloopt van mogelijkheden, weet jij als recruiter kandidaten te overtuigen om voor ons bedrijf te kiezen. Omdat je gaat voor een oprechte verbinding en vanuit heldere communicatie de voordelen van de functie, het bedrijf en de arbeidsvoorwaarden te delen, ben je in staat eventuele twijfels van de kandidaat op een authentieke manier te weerleggen. Alle bijkomende administratie houd je netjes op orde. Dit zijn ook jouw taken:

 • Je koopt werkkleding in en houdt sollicitatiegesprekken
 • Je begeleidt werkende uitzendkrachten
 • Je voert klantbezoeken uitPlease accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo Group, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: VNOM, Effect personeelsdiensten, Fygi, FID en Eurojob hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitmentorganisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging.

Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd! Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld.

Terug Recruiter Amersfoort Amersfoort

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Jouw keuze

Als Recruiter bij FID in Amersfoort krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen in een fulltime dienstverband. Je krijgt veel zelfstandigheid en de werkzaamheden zijn zeer afwisselend.

 • Marktconform salaris
 • Fulltime dienstverband (parttime in overleg)
 • Veel zelfstandigheid
 • Afwisselende werkzaamheden
 • Mogelijkheid tot verdere ontwikkeling


Wat we verwachten

En waar we op hameren

Jouw kracht

Als Recruiter bij FID in Amersfoort kom je terecht in een leuke werkomgeving, en ben je meer dan alleen een functietitel. We zien jou voor wie je bent en de waarde die je toevoegt als collega. Om jouw taken goed uit te kunnen voeren ben jij stressbestendig, energiek en overtuigend. Verder neem je dit met je mee:

 • Diploma mbo4
 • Snel kunnen schakelen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre
 • In het bezit van een rijbewijs
Terug Recruiter Amersfoort Amersfoort

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Kai Bosma

Naar solliciteren