Planner Apeldoorn

Amersfoort 40 uur Administratie en klantenservice V-075967
Vind toptalent en tackle office-uitdagingen! FID, gevestigd in Apeldoorn heeft een toffe rol als Planner beschikbaar!
Vacature Planner Apeldoorn Amersfoort

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Dit ga je Doen

Als personeelsplanner bij FID ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en flexkrachten, een rol waarin je echt het verschil maakt. Terwijl je de wensen van beide partijen naadloos op elkaar afstemt houd jij je hoofd koel. Uitdagingen? Die zie je als kansen om je probleemoplossend vermogen met enthousiasme in te zetten. Je pakt problemen aan en lost ze op, elke keer weer. Daarnaast krijg je te maken met zowel korte- als langetermijnplanningen en het is jouw taak om hierin de perfecte balans te vinden. Verder zijn dit jouw taken:

 • Je onderhoudt contact met klanten en flexkrachten
 • Je stelt op en beheert dag- en weekplanningen
 • Je creëert langetermijnplanningen in samenwerking met klanten
 • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over de planning
 • Je ondersteunt de Teamleider Planning bij diverse taken
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo Group, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: VNOM, Effect personeelsdiensten, Fygi, FID en Eurojob hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitmentorganisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging.

Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd! Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld.

Terug Planner Apeldoorn Amersfoort

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Jouw Keuze

Kies voor een functie als Personeelsplanner bij FID in de omgeving van Apeldoorn. Geniet van een salaris dat past bij je ervaring, een krijg alle tools die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Dit krijg jij terug voor jouw inzet:

 • Salaris van € 2.400,00 tot € 3.200,00
 • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast
 • 26 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • Mogelijkheid tot het bijkopen van vrije dagen
 • Telefoon, laptop en auto voor zakelijk gebruik

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Jouw Kracht

Als Personeelsplanner bij FID in de omgeving van Apeldoorn, ben je een onmisbare schakel in ons team.

 • Ervaring in een soortgelijke functie
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 • Bereidheid tot het draaien van calamiteitendiensten
 • Woonachtig in de omgeving van Zwolle - Apeldoorn
 • In het bezit van een rijbewijs B
Terug Planner Apeldoorn Amersfoort

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Het Team

Je komt terecht in een team van 8 enthousiaste collega's die verspreid zijn over verschillende locaties. Ondanks de fysieke afstand is er dagelijks contact en zien we elkaar regelmatig. Bij FID draait alles om personeel met gouden handjes. We zijn actief in de afval- en milieusector, productie en logistiek. Ons team is dynamisch en geen dag is hetzelfde. We streven ernaar om altijd 'JA' te verkopen en méér te doen dan wat er van ons wordt verwacht. Herken jij jezelf hierin? We ontmoeten je graag.

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Kai Bosma

Naar solliciteren