Supervisor

Venlo MBO 40 uur Logistiek V-076309
Word onze nieuwe Supervisor VAS en leid het warehouse team naar optimale prestaties!
Vacature Supervisor Venlo

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Ben jij op zoek naar een leiderschapsrol in de logistieke sector? Wil je fungeren als de brug tussen het management en de medewerkers op de werkvloer? Wij hebben de ideale positie voor jou! Wij zijn momenteel op zoek naar een gedreven Supervisor VAS (Value Added Services) om het team van je nieuwe werkgever te versterken.

Als Supervisor VAS speel je een cruciale rol binnen ons bedrijf. Je bent de drijvende kracht achter het aansturen van onze warehouseteams, en je werkt nauw samen met de Operations Manager. Deze functie biedt de mogelijkheid om in dagdienst te werken.

Een van jouw belangrijkste verantwoordelijkheden is ervoor te zorgen dat we altijd voldoende gekwalificeerd personeel beschikbaar hebben in verschillende functies, gebaseerd op een meerdaagse planning. Jij bent de expert die weet hoe je de juiste mensen op de juiste plek kunt zetten om onze operationele processen naadloos te laten verlopen. Tevens draag je bij aan het handhaven van ons hoge kwaliteitsniveau.

Leiderschap zit in je bloed. Als Supervisor ben jij de inspirator, motivator, en coach van je team. Je houdt scherp toezicht op de dagelijkse werkzaamheden, geeft duidelijke instructies, en zorgt ervoor dat iedereen zich aan de vastgestelde procedures en richtlijnen houdt. Je bent een sterke communicator en schakelt moeiteloos tussen diverse niveaus binnen de organisatie.

Je rapporteert direct aan de Operations Manager en werkt nauw met hem samen om de bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Regelmatig overleg is essentieel, waarbij je de voortgang, eventuele uitdagingen, en mogelijke verbeteringen bespreekt.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie
Onze opdrachtgever verzorgt al meer dan 140 jaar logistieke oplossingen voor diverse klanten. Ze verzorgen lucht- en zeevracht, wegtransport, pakket-distributie en opslag al dan niet gecombineerd met het assembleren en installeren van goederen. Kenmerkend voor onze opdrachtgever is de diversiteit aan klanten. Van grote multinationals tot innovatieve startups. Gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Zo hebben ze o.a. een vitaliteitsprogramma en opleidingsprogramma waaraan medewerkers kunnen deelnemen. Ze stimuleren medewerkers om fit te zijn en zoeken continu naar mogelijkheden om hun bedrijfsvoering duurzamer te maken. Werken bij bij onze opdrachtgever betekent dat je een uitdagende baan hebt met toekomstperspectief, dat je zelfstandig werkt en direct bijdraagt aan het succes van onze jezelf en de organisatie.
Terug Supervisor Venlo

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Bel voor meer informatie!
 • Een vergoeding voor je reiskosten.
 • Een uitdagende fulltime baan met volop mogelijkheden voor een vast contract.
 • Werkplezier gegarandeerd in een team vol enthousiaste professionals, waar een positieve en motiverende sfeer heerst.
 • Een collegiale en open werkomgeving waar samenwerken en communicatie centraal staan, zodat je je direct thuis voelt.
 • Een pensioenregeling via Covebo
 • Verwen jezelf tijdens de lunchpauzes in de goed uitgeruste kantine die van alle gemakken is voorzien.
 • Profiteer van 8,33% vakantiegeld.
 • 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek, zodat je een goede balans kunt vinden tussen werk en privé.
 • Zolang je voor Covebo werkt krijg je iedere donderdag je salaris.
 • Je krijgt toegang tot de Covebo portal waar al je belangrijke documenten in staan.
 • Een professionele contactpersoon binnen Covebo waar je met al je vragen terecht kan.
 • Maak je nooit zorgen over parkeerproblemen, want we bieden voldoende parkeergelegenheid, zodat je gemakkelijk naar het werk kunt komen.

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Een afgeronde MBO+ opleiding aangevuld met minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je werkt accuraat, neemt eigen initiatief en bent servicegericht;
 • Je hebt kennis van verstrekken van gegevens t.b.v. het actueel houden in WMS van goederen- en locatie parameters;
 • Kennis van logistieke methoden en technieken (basiselementen van logistieke automatisering);
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift;
 • Je spreekt en verstaat de Engelse taal;
 • Je bent in staat om snel te schakelen op pieken en dalen in volumes en bij ad-hoc opdrachten;
 • Je kunt een VOG (verklaring omtrent goed gedrag) overhandigen
Terug Supervisor Venlo

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Als Supervisor VAS begint jouw werkdag met het coördineren van het team en het bespreken van de prioriteiten voor de dag. Je zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste taken worden ingezet en geeft duidelijke instructies aan het warehouse team. Gedurende de dag houd je toezicht op de werkzaamheden, bied je ondersteuning waar nodig en zorg je ervoor dat de operationele processen efficiënt verlopen. Je voert regelmatig overleg met de Operations Manager om de voortgang te bespreken en eventuele knelpunten op te lossen. Daarnaast ben je een bron van motivatie en inspiratie voor het team, en stimuleer je een positieve werkcultuur. Aan het einde van de dag evalueer je de prestaties, noteer je belangrijke informatie en bereid je je voor op de volgende werkdag.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Joep Hendrix

Naar solliciteren