Orderpicker

Blerick 40 uur Logistiek V-076310
Parttime en fulltime mogelijkheden voor lange tijd!
Vacature Orderpicker Blerick

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als Orderpicker speel je een cruciale rol in ons logistieke proces. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt verzamelen, controleren en verpakken van orders volgens de opgegeven specificaties. Je zorgt ervoor dat de juiste producten op het juiste moment klaar staan voor verzending, en dat ze voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. Je werkt nauw samen met de andere teamleden om ervoor te zorgen dat ons magazijn soepel draait en dat klanten tevreden zijn met hun bestellingen.

Je gaat orders picken en packen met behulp van een scanner. Je begint iedere ochtend om 07.30 uur en bent om 16.30 uur weer klaar.

Je kunt er voor kiezen om 24, 32 of 40 uur te werken

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Onze opdrachtgever verzorgt al meer dan 140 jaar logistieke oplossingen voor diverse klanten. Ze verzorgen lucht- en zeevracht, wegtransport, pakket-distributie en opslag al dan niet gecombineerd met het assembleren en installeren van goederen. Kenmerkend voor onze opdrachtgever is de diversiteit aan klanten. Van grote multinationals tot innovatieve startups.

Gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Zo hebben ze o.a. een vitaliteitsprogramma en opleidingsprogramma waaraan medewerkers kunnen deelnemen. Ze stimuleren medewerkers om fit te zijn en zoeken continu naar mogelijkheden om hun bedrijfsvoering duurzamer te maken.

Werken bij bij onze opdrachtgever betekent dat je een uitdagende baan hebt met toekomstperspectief, dat je zelfstandig werkt en direct bijdraagt aan het succes van onze jezelf en de organisatie. 

Terug Orderpicker Blerick

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een salaris vanaf € 2.010,- bruto per maand.
 • Een vergoeding voor je reiskosten.
 • Een uitdagende fulltime baan met volop mogelijkheden voor een vast contract.
 • Werkplezier gegarandeerd in een team vol enthousiaste professionals, waar een positieve en motiverende sfeer heerst.
 • Een collegiale en open werkomgeving waar samenwerken en communicatie centraal staan, zodat je je direct thuis voelt.
 • Een pensioenregeling via Covebo
 • Verwen jezelf tijdens de lunchpauzes in de goed uitgeruste kantine die van alle gemakken is voorzien.
 • Profiteer van 8,33% vakantiegeld, een extra beloning die je ontvangt zolang je voor Covebo werkt, zodat je kunt genieten van welverdiende vakanties.
 • Ruimte om te ontspannen en op te laden met 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek, zodat je een goede balans kunt vinden tussen werk en privé.
 • Zolang je voor Covebo werkt krijg je iedere donderdag je salaris zodat je er meteen over kan beschikken.
 • Je krijgt toegang tot de Covebo portal waar al je belangrijke documenten in staan
 • Een professionele contactpersoon binnen Covebo waar je met al je vragen terecht kan.
 • Maak je nooit zorgen over parkeerproblemen, want we bieden voldoende parkeergelegenheid, zodat je gemakkelijk naar het werk kunt komen.

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Ervaring als orderpicker is een pluspunt, maar niet vereist; onze opdrachtgever biedt interne training aan.
 • Als orderpicker moet je nauwkeurig en detailgericht kunnen werken. Je selecteert de juiste producten en zorgt ervoor dat ze correct worden verpakt en gelabeld. Het vermogen om fouten te minimaliseren en de kwaliteit van de orders te waarborgen is van groot belang.
 • Goede communicatieve vaardigheden en een teamgerichte mentaliteit zijn belangrijk om effectief samen te werken en een soepele workflow te behouden.
 • Je spreekt de Nederlandse, Engelse óf Duitse taal
 • Je bent bereid om minimaal 24 uur per week te werken
Terug Orderpicker Blerick

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Als orderpicker begint je dag vol energie in het magazijn. Met behulp van de scanner of picklijst navigeer je snel en nauwkeurig door het magazijn om producten te verzamelen. Je controleert en verpakt de items zorgvuldig en samen met je collega's zorg je voor een vlotte afhandeling van bestellingen. Aan het einde van de dag zorg je voor een opgeruimd magazijn.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Lieke Buil

Naar solliciteren