informatieanalist

Nijkerk HBO 40 uur Digitalisering en ICT V-076711
Beginnen jouw handen te jeuken als je aan een spaghetti-landschap denkt? Vind jij het geweldig om aan backend-systemen te werken en meerdere processen en systemen naadloos te integreren? Sluit je dan aan bij House of Covebo
Vacature informatieanalist Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Beginnen jouw handen te jeuken als je aan een spaghetti-landschap denkt? Vind jij het geweldig om aan backend-systemen te werken en meerdere processen en systemen naadloos te integreren? Sluit je dan aan bij House of Covebo.

Je nieuwe baan, wat ga je allemaal doen?

Jouw rol bevindt zich op het snijvlak tussen business- en IT. Als informatieanalist help je de organisatie bij hun integratievraagstukken. Je bent verantwoordelijk voor het verbeteren van de bedrijfsprocessen van House of Covebo en de doorvertaling naar de techniek, om zowel nu als in de toekomst onze gebruikers maximaal te faciliteren. In deze rol haal je de wensen en eisen op bij de stakeholders en vertaal je deze door naar duidelijke requirements voor het team. Je vertaalt de huidige- en toekomstige werkwijze door naar duidelijke beschrijvingen van de processen en een functioneel ontwerp. 

Waar zijn we naar op zoek?

Om onze groei en digitalisering verder vorm te geven zijn wij op zoek naar een gedreven informatieanalist met expertise in integratie - een specialist die diverse systemen naadloos verbindt met tools zoals Boomi, API's, JSON en XML. Jouw rol is essentieel: je analyseert bedrijfsbehoeften, vertaalt ze naar technische oplossingen en implementeert integraties voor een optimale synergie tussen applicaties en systemen. Een kans binnen een innovatieve club met groeimogelijkheden!

Je maakt de samenhang inzichtelijk doordat je complexe bedrijfsprocessen uitwerkt op een manier die voor iedereen toepasbaar is. Je vertaalt de gekozen oplossingsrichtingen door naar een begrijpelijke IT-oplossing.

Kortom, een zeer uitdagende functie binnen een organisatie met veel innovatie en kansen en mogelijkheden.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

House of Covebo, onderdeel van House of HR, één van de hardst groeiende organisaties in arbeidsbemiddeling. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 11.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje, Roemenië en Hongarije. In totaal hebben we circa 950 interne collega’s. 

Vrijheid is bij ons jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt en zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Uiteraard met bijpassend mandaat. Bij ons mag je fouten maken, natuurlijk met het doel om er samen beter van te worden. Want, je beste zelf zijn doe je samen. Bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. ‘Kan niet’ is bij ons geen antwoord en ook bij tegenslag is ons moraal altijd: Positiviteit wint altijd.

Terug informatieanalist Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken bij House of Covebo betekent veel vrijheid in ruil voor verantwoordelijkheid, collegialiteit en een informele werksfeer die je met plezier van en naar het werk laat komen. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, biedt House of Covebo jou:

 • Salaris tussen de €3.250 en €4.000 obv fulltime en afhankelijk van jouw opgedane kennis en ervaring
 • Bonusregeling
 • Auto van de zaak
 • Een laptop en telefoon van de zaak
 • 26 vakantiedagen (met de mogelijkheid om bij te kopen), als je belooft dat je terugkomt!
 • Mogelijkheden om jezelf en ons bedrijf continu te ontwikkelen omdat je veel vrijheid in je functie krijgt
 • Flexibele werktijden (waarbij ook thuiswerken tot de mogelijkheid behoort)
 • Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat
 • Jouw mentale welzijn vinden wij belangrijk. Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch (en natuurlijk op vrijdag een lekkere hap)
 • Sporten met je collega’s onder werktijd
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Jij kunt vooral jezelf zijn bij House of Covebo, maar we zien ook graag dat je ondernemend en dienstverlenend bent. Jij ziet geen beren op de weg en gaat graag met plezier naar je werk. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden gevierd. Daarnaast heb jij:

 • affiniteit met IT
 • afgeronde Hbo- of Wo opleiding richting procesmanagement en IT
 • minstens 3 jaar werkervaring als informatieanalist
 • voel jij je thuis in een ambitieuze organisatie die in ontwikkeling is
 • de beheersing over de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Terug informatieanalist Nijkerk

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marco van den Berg

Naar solliciteren