Werkvoorbereider

Hendrik-Ido-Ambacht MBO 40 uur Bouw V-077125
Heb jij talent voor plannen en organiseren en wil jij graag aan de slag als werkvoorbereider bij een goed lopend bouwbedrijf? Lees dan snel verder! Liever solliciteren als zzp’er? Solliciteer dan hier op de opdracht!
Vacature Werkvoorbereider Hendrik-Ido-Ambacht

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als ervaren werkvoorbereider heb jij een talent voor organiseren en plannen. Je gaat aan de slag met het plannen, voorbereiden en begeleiden van schadeherstelprojecten. Jouw werk draagt direct bij aan het succesvol afronden diverse projecten binnen de gestelde tijd en budgetten. Je werkt nauw samen met projectmanagers, uitvoerders en onderaannemers om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Daarnaast ga je aan de slag met;

 • Maken van afspraken met klanten en projectleiders
 • Bijhouden van administratieve en financiële gegevens
 • Onderhouden van contacten met klanten en collega’s

Over het bedrijf

Een korte introductie

Onze opdrachtgever is een vooraanstaand bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in schadeherstel en het beheer van calamiteiten. Met vakmanschap, betrouwbaarheid en kwalitatief materieel hebben zij zich gepositioneerd als dé partner voor het herstellen van schade en het snel en effectief aanpakken van calamiteiten in de bouwsector. Zij geloven in korte lijnen, secuur werken en de juiste kennis tijdig inzetten op de juiste locatie. Door interne - en externe groei en aannemen van nieuwe projecten, is onze opdrachtgever per direct op zoek naar een ervaren werkvoorbereider. Als werkvoorbereider kom je terecht in een leuk en hecht team van diverse projectleiders en mede werkvoorbereiders!


Terug Werkvoorbereider Hendrik-Ido-Ambacht

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een bruto salaris van €3.500 tot €4.500 (op basis van 40 uur per week)
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • 8,33% vakantietoeslag
 • Reiskostenvergoeding, vergoeding van €0,21 per kilometer of mogelijkheid tot een lease auto
 • Een laptop of telefoon van de zaak behoort tot de mogelijkheden
 • Je hebt een ontzettend leuk en divers team aan collega's met jaarlijks leuke uitjes!


Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Afgeronde mbo of hbo-opleiding in de richting van Bouwkunde of minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring als werkvoorbereider in de bouwsector
 • Ervaring met Autocad
 • In het bezit van een rijbewijs B en VCA vol certificaat of bereid zijn om dit te behalen
 • Woonachting in omgeving Rotterdam


Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Anneloes Stek

Naar solliciteren