Coördinator Litouws sprekend

Zwolle MBO 40 uur Recruitment V-077170
Spreek jij Litouws (of Lets), Engels en Nederlands en ben je op zoek naar een boeiende functie als Coördinator in de omgeving van Zwolle? Dan hoef je niet verder te zoeken!
Vacature Coördinator Litouws sprekend Zwolle

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als Coördinator ben jij de directe schakel tussen onze klanten en medewerkers. Met jouw warme, energieke en creatieve persoonlijkheid begrijp je dat open communicatie de sleutel tot succes is. Het welzijn van de mensen waarmee je samenwerkt staat hoog op jouw prioriteitenlijst, en als een echte teamspeler straal je positiviteit uit.

Als enthousiaste multitasker neem je diverse taken op je, waaronder:

 • Fungeren als het eerste aanspreekpunt voor zowel klanten als medewerkers;
 • Selecteren van geschikte EU-kandidaten voor onze klanten;
 • Versturen en bijwerken van werkroosters in het systeem;
 • Actief meedenken bij het vinden van oplossingen voor veranderingen in de planning;
 • Uitvoeren van administratieve handelingen die nodig zijn voor het gehele proces;
 • Coördineren en controleren van huisvesting en vervoer voor onze medewerkers.

Als Coördinator begeleid je mensen bij vragen over huisvesting, transport, planning, salaris en contracten. Je staat klaar om hen te helpen bij diverse problemen en situaties, waarmee je actief bijdraagt aan het opbouwen van een sterke relatie tussen Covebo en de medewerkers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met opdrachtgevers. Door regelmatige bezoeken aan je klanten blijf je op de hoogte van hun wervingsbehoeften. In de rol van Coördinator is geen dag hetzelfde!

Ben jij net zo enthousiast als wij over de vacature voor Coördinator Litouws (of Lets) sprekend in Zwolle? Solliciteer dan snel!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: VNOM, Effect personeelsdiensten, Fygi en Eurojob hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitmentorganisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging.

Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd! Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld!

Terug Coördinator Litouws sprekend Zwolle

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Als Coördinator krijg jij de kans om je aan te sluiten bij Covebo Productie en Logistiek in Zwolle. Een werkgever die in jouw toekomst investeert en er alles aan doet om je werk niet alleen als baan te laten voelen. Je krijgt een goed salaris en daarbij een mooie bonusregeling aan het einde van het jaar. Wij bieden je 26 vakantiedagen op fulltime basis (met de mogelijkheid om dagen bij te kopen), 8% vakantiegeld en een gezellige en informele sfeer, binnen een groeiende jonge organisatie. Verder bieden wij jou:

 • Een bruto maandsalaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 2.200, - en € 2.600, -
 • Een telefoon, laptop en auto van de zaak
 • Ontwikkelingsmogelijkheden genoeg: trainingen, cursussen of opleidingen, wij stimuleren persoonlijke groei!
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat;
 • Jouw mentale welzijn vinden wij belangrijk. Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd;
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn;
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen;

En dat alles omdat je als geen ander weet dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht moet zijn!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Belangrijk in deze functie zijn goede sociale vaardigheden, creativiteit en flexibiliteit. Het is van groot belang dat jij beschikt over een service gerichte instelling en stressbestendig bent. Je beschikt over een enthousiaste en sterke persoonlijkheid. Jij weet echt van aanpakken en je zet ongevraagd een stap extra. Verder breng je het volgende mee:

 • Je hebt werkervaring in een dienstverlenende functie (pre) of in ieder geval met mensen gewerkt
 • Goede beheersing van de Litouwse of Letse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Minimaal basiskennis van de Nederlandse taal;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Een proactieve en flexibele werkhouding;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Zwolle.
 • Rijbewijs is een harde eis!
Terug Coördinator Litouws sprekend Zwolle

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Het team ontzorgt 8 klanten in en rond Zwolle waarvoor +/- 90 (internationale) medewerkers wekelijks werkzaam zijn. Als coördinator doe je dit in een team met 2 andere coördinatoren, één teammanager en 2 backofficecollega’s.

Dagelijks of wekelijks zal je zorgen dat de planning ingevuld is en waar nodig maak je gebruik van onze recruitmentkanalen om nieuwe medewerkers aan een leuke baan te helpen. Sta je veelvuldig met klanten in contact en zorg je dat het transport, huisvesting en administratie op orde is.

Zwolle heeft nog 2 andere teams met daarin 4 collega’s, een backoffice bestaande uit 3 collega’s en een vestigingsmanager. In totaal hebben wij als vestiging ongeveer 300 medewerkers wekelijks aan het werk. 

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Klaudia Wieckowska

Naar solliciteren