Teammanager Marketing

Nijkerk HBO 40 uur Marketing, communicatie en PR V-077186
We zijn op zoek naar een teammanager marketing om het Covebo Bouw & Techniek team te versterken en de marketing naar een hoger niveau te brengen.
Vacature Teammanager Marketing Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als teammanager marketing Bouw & Techniek met uitgebreide digitale marketingervaring weet jij strategie te vertalen naar de uitvoering. Met jouw leiderschapsvaardigheden en creativiteit inspireer jij jouw team om samen de beste successen te boeken. Met jouw team begeleid je het jaarlijks doelgroeponderzoek, support je onze vestigingen met on- en offline marketing, bouw je b2b en b2c funnels en voer je met de juiste automations het databasemanagement uit. Daarnaast zorg jij voor het ontwikkelen en uitvoeren van onze marketingstrategieën en om onze naamsbekendheid te vergroten. Je krijgt hiervoor een salaris van €4.000,00 tot €4.500,00, een aantrekkelijke bonusregeling en flexibele werktijden, waarbij thuiswerken tot de mogelijkheden behoort.

We zijn op zoek naar een proactieve professional die niet alleen de digitale marketing zelf oppakt, maar ook anderen kan inspireren vanuit zijn of haar expertise. We verwachten een pragmatische benadering, waarbij je met enthousiasme en energie onze marketeers betrekt bij de realisatie van onze groeiplannen.


Wat ga je doen:

In jouw rol als digitale strateeg en teammanager marketing ben je een echte multitasker. Je ontwikkelt doordachte digitale marketingstrategieën om onze merkbekendheid te vergroten en hoogwaardige leads te genereren. Dit alles leg je vast in een gedetailleerd marketingjaarplan met heldere doelen. 

Tegelijkertijd stuur je een team van professionals aan en creëer je een cultuur van samenwerking en resultaatgerichtheid. Je houdt toezicht op de planning en uitvoering van alle marketingcampagnes, van SEO en SEA tot e-mailmarketing en sociale media. Een belangrijk onderdeel van je rol is ook het focussen op merkontwikkeling door een sterk en consistent merkimago te behouden op alle marketingkanalen, zowel digitaal als traditioneel. En omdat je data-gedreven bent, stel je meetbare doelen, analyseer je resultaten en stuur je continu bij voor de beste ROI. 

 • Verder zijn dit jouw taken als marketing manager:
 • Je beheert het marketingbudget effectief en zorgt voor kostenefficiënte campagnes die in lijn zijn met de bedrijfsdoelstellingen
 • Je werkt nauw samen met collega's, naast je eigen teamleden zijn dit de teammanager digital marketing en marketeers van zowel House of Covebo als Covebo
 • Je blijft op de hoogte van markttrends en nieuwe technologieën door grondig doelgroep- en marktonderzoek, zodat onze marketingstrategieën altijd concurrerend en innovatief zijn

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo Bouw & Techniek in Nijkerk, is onderdeel van House of Covebo en groeit snel. Daarom zijn we op zoek naar een teammanager marketing om het Covebo Bouw & Techniek team te versterken en de marketing naar een hoger niveau te brengen. Heb jij zin in deze nieuwe uitdaging?

House of Covebo, onderdeel van House of HR, één van de hardst groeiende organisaties in arbeidsbemiddeling. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 11.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje, Roemenië en Hongarije. In totaal hebben we circa 950 interne collega’s. 

Vrijheid is bij ons jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt en zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Uiteraard met bijpassend mandaat. Bij ons mag je fouten maken, natuurlijk met het doel om er samen beter van te worden. Want, je beste zelf zijn doe je samen. Bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. ‘Kan niet’ is bij ons geen antwoord en ook bij tegenslag is ons moraal altijd: Positiviteit wint altijd.

Terug Teammanager Marketing Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Bij Covebo vinden we dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht moet zijn. Daarom bieden we je: 

 • Een bruto maandsalaris van € 4.000,00 tot € 4.500,00 op basis van 40 uur en kennis en ervaring 
 • Aantrekkelijke prestatie bonusregeling  
 • Een telefoon en laptop van de zaak 
 • Een leaseauto voor zowel zakelijk als privégebruik
 • 26 vakantiedagen met de mogelijkheid om bij te kopen
 • Mogelijkheden om jezelf en ons bedrijf continu te ontwikkelen  
 • Flexibele werktijden, waarbij ook thuiswerken tot de mogelijkheid behoort
 • Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, met een uitgebreid inwerktraject 
 • Een dynamische en inclusieve werkomgeving waar creativiteit en innovatie gewaardeerd wordt 
 • De kans om te werken met een getalenteerd en gepassioneerd team aan uitdagende projecten 
 • Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door Covebo en je eigen inbreng flexibel is 
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat 
 • Jouw mentale welzijn vinden wij belangrijk. Wij bieden je vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Het online platform voor mentaal welzijn voor iedereen 
 • Toffe bedrijfsfeesten en een gevulde koelkast zodat jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch (en op vrijdag een lekkere hap) 
 • Sporten met je collega’s 
 • Diverse personeelskortingen, zoals korting op verzekeringen 

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Bij voorkeur hbo-of wo-opleiding afgerond in de marketing of een verwant vakgebied
 • Minimaal 5 jaar bewezen ervaring in digitale marketing en succesvol campagnebeheer
 • Uitstekende leiderschap- en teammanagementvaardigheden, met de capaciteit om een team te motiveren en inspireren om uitmuntende resultaten te behalen
 • Sterke analytische vaardigheden en de capaciteit om data-gedreven inzichten te gebruiken voor overwogen besluitvorming
 • Uitstekende communicatie- en sociale vaardigheden
 • Creatief denken en probleemoplossend vermogen
 • Ervaring met digitale marketingtools en platformen
 • Up-to-date kennis van de nieuwste trends en technologieën in digitale marketing
Terug Teammanager Marketing Nijkerk

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Ja, we werken hard en we bellen en we vergaderen, net als bij ieder ander bedrijf. Maar altijd met een rotsvast geloof in vrijheid én verantwoordelijkheid - dat je beslissingen moet nemen dáár waar het werk gebeurt. We hebben oprechte interesse in elkaar, van persoonlijke ambities tot thuissituaties. Er is genoeg ruimte voor ontspanning. Na een overleg even een balletje trappen, pingpongen, tafelvoetballen of wat minder competitief: gewoon buiten een rondje wandelen.  

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marco van den Berg

Naar solliciteren