Operator

Ooltgensplaat Geen diploma vereist 40 uur Productie V-077248
Ben jij de ervaren operator die wij zoeken? Lees dan snel verder..
Vacature Operator Ooltgensplaat

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als operator richt je je op het verpakken van de producten. Het doel van deze functie is het correct inpakken van de producten. Dit doe je door het instellen van de productie- en verpakkingsmachines en het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. De machines zijn volautomatisch en hierbij let je continu op de juiste kwantitatieve en kwalitatieve eisen die gesteld worden.


 • Je voert werkopdrachten uit, start machines op en bouwt machines om;
 • Je controleert de producten en verpakkingen als coderingen;
 • Je houdt de machines en apparatuur schoon en netjes als je gehele werkplek;
 • Je volgt de bedrijfsvoorschriften op het gebied van HACCP, kwaliteit, hygiëne en veiligheid;
 • Een stukje administratie hoort er ook zeker bij, je controleert en noteert gegevens met betrekking tot kwaliteit en productie aan de hand van normen.
 • een werkplek die momenteel volop in ontwikkeling is en waar men op dit moment bezig is met uitbreiding van het pand en een extra productielijn.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Een modern en industrieel bedrijf met een platte organisatie is waar jij in terecht komt als je ervoor kiest om hier te werken. Een bakkerij waar het heerlijk ruikt. Zodra je de auto uitstapt is de heerlijke geur al te ruiken! Binnen dit bedrijf heerst een informele sfeer en werken ze goed samen. Kom je ergens niet uit schroom dan niet om, om hulp te vragen. Ze staan klaar voor elkaar en leren je graag wat nodig is. Jij krijgt echt een kans binnen dit bedrijf.

Terug Operator Ooltgensplaat

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Het startsalaris ligt tussen de €2.400,- en €2.800,- (afhankelijk van ervaring)
 • Ploegentoeslag en reiskostenregeling;
 • Je krijgt per week uitbetaald!
 • Een klein maar fijn team van collega’s;
 • Een baan met veel afwisseling.

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Ben je nauwkeurig, heb je technisch inzicht, denk je vooruit en ben je gericht op het leveren van kwaliteit? Dan past deze functie jou heel goed. Ben je hiernaast bereid om in 2 ploegendienst te werken en werk je graag in een relatief kleine ploeg mensen waar iedereen elkaar goed kent en je een hecht team bent?

Terug Operator Ooltgensplaat

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Neomie O`Herne

Naar solliciteren