Recruiter (32-40 uur)

Almere MBO 40 uur Recruitment V-077582
Ben jij op zoek naar een allround recruiters rol, waar je echt van toegevoegde waarde kunt zijn en vrijheid krijgt in je rol? Lees dan snel verder!
Vacature Recruiter (32-40 uur) Almere

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Start als recruiter bij Covebo in Almere! Wil jij werken bij een ambitieus, informeel en snelgroeiend team waar je inzet wordt gewaardeerd? Wil je de ruimte krijgen om jezelf verder te ontwikkelen in het mooiste vak van de wereld en waar dit gestimuleerd wordt? Ben je op zoek naar een uitdagende rol waarin je de vrijheid hebt om jouw opdrachten op jouw manier in te vullen? Ben jij niet bang voor een beetje hectiek en sta je open voor deze mooie kans? Perfect! Ga de uitdaging aan en krijg hiervoor een aantrekkelijk salaris, 26 vakantiedagen, auto, telefoon en laptop van de zaak. Maar er is meer….


De functie

Als recruiter binnen Covebo in Almere ligt er zoals we al kort hebben aangegeven een hele mooie en uitdagende opdracht en kans op jou te wachten! Samen met je collega’s ga jij aan de slag met het opsporen van uniek talent, volgt deze en enthousiasmeert ze om in gesprek te gaan met jou en onze mooie klanten. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen, geeft niet snel op en kunt goed overweg met social media platformen. Je begrijpt dat oprechte aandacht en interesse het verschil maakt in het contact met kandidaten en bent goed in staat om dit toe te passen in je dienstverlening. In de huidige krappe arbeidsmarkt moet alles uit de kast gehaald worden om geschikte kandidaten aan je te binden. Dit alles doe je samen in een jong en gedreven team in Almere. Kansen om door te kunnen groeien zijn ook zeker aanwezig, want zo zijn wij bij Covebo!

Jouw taken

 • Je bent verantwoordelijk voor het recruitment van kandidaten, je zoekt kandidaten en voert intakegesprekken om te zien waar iemand zijn ambities liggen en waar jij kunt helpen.
 • Je schrijft kandidaten in en beheert dit waardevolle netwerk.
 • Je bedenkt en beheert social media campagnes en andere kanalen.
 • Je bedenkt leuke acties om de beste kandidaten te vinden door middel van de modernste technieken.
 • Je inventariseert de behoeften van onze opdrachtgevers en zet deze om in aantrekkelijke vacatureteksten die online geplaatst worden.
 • Je hebt veelvuldig contact met de uitzendkrachten die via ons werken. Zit iemand niet helemaal op zijn plek? Dan heb jij dit al snel door en kijk je samen met je collega’s wat je kunt doen om dit op te lossen.
 • Je bezoekt regelmatig bouwplaatsen om de uitzendkrachten te zien/spreken, tijdens de opstart van de werkzaamheden.
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo Uitzendgroep, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd!

Terug Recruiter (32-40 uur) Almere

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Als recruiter bij Covebo in Almere ben jij de regisseur van je eigen toekomst. Jouw inzet wordt enorm gewaardeerd en we zullen jou de vrijheid en het vertrouwen geven om altijd jezelf te blijven. Je krijgt bij ons alle ruimte voor je eigen creatieve inbreng en initiatieven. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden samen gevierd. Daarnaast: 

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.600,00 en € 3.100,00 (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Een auto van de zaak, laptop en telefoon van de zaak
 • Bonusregeling op maat
 • 26 vakantiedagen (met de mogelijkheid om bij te kopen).
 • Moet je een keertje eerder weg vanwege je kinderen, naar de tandarts of een concert? Snel gaan! Sterkte! Veel plezier!
 • Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, met een uitgebreid inwerktraject
 • Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door ‘House of Covebo’ en je eigen inbreng flexibel is
 • Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd. Wij willen graag dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht zijn!
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch (en natuurlijk op vrijdag een lekkere hap)
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Bij Covebo zijn leergierigheid, doorzettingsvermogen en positiviteit cruciaal voor succes. Als jij ondernemend, overtuigend en vooral jezelf bent, pas je goed bij ons. Wij zien geen beren op de weg en gaan graag met plezier naar ons werk. Wij zoeken een collega met de volgende talenten: 

 • Je beschikt over mbo/hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke rol, of is dit een logische stap in jouw carrière
 • Je hebt affiniteit met de bouwsector, maar is zeker geen harde eis
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar en vindt het geen probleem om af en toe vroeger te beginnen
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (geen Cambridge niveau ;)
 • Je beschikt over een commerciële instelling, bent niet bang om de telefoon aan te nemen en bouwt graag relaties en contacten op
 • Je hebt heel veel zin om van je nieuwe baan een succes te maken
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in een straal van 25 km. rondom Almere
Terug Recruiter (32-40 uur) Almere

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Op de vestiging in Almere werken wij met een klein, hecht team waar we naast hard werken, ook erg veel plezier hebben en geregeld successen vieren! Wil jij samen met ons verder doorgroeien en deel uitmaken van dit geweldige team? Dan ontmoeten wij je heel graag!   

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren