Technisch medewerker

Blerick, Venlo Geen diploma vereist 40 uur Techniek en installatie V-077598
Per direct, Dagdienst
Vacature Technisch medewerker Blerick, Venlo

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Ben jij op zoek naar een hands-on baan waarbij je verantwoordelijk bent voor de ontvangst, inspectie en zorgvuldige behandeling van digitale schoolborden? Covebo Venlo is op zoek naar een enthousiaste Technisch Medewerker om het team in Venlo te versterken. Als Technisch Medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitpakken van digitale schoolborden met behulp van een takel/kraan. Je zorgt ervoor dat de borden op een veilige en efficiënte manier worden behandeld. Na het uitpakken voer je gedetailleerde inspecties uit om eventuele beschadigingen te identificeren en te verhelpen. Je test ook of de schermen naar behoren werken.

Wat ga je doen:

 • Uitpakken van digitale schoolborden met behulp van een takel/kraan.
 • Grondige inspectie van de schoolborden op beschadigingen en defecten.
 • Diagnostiseren en oplossen van eventuele technische problemen.
 • Zorgen voor een veilige werkomgeving en naleven van veiligheidsvoorschriften.
 • Rapporteren van bevindingen en uitvoeren eventuele reparaties.

Voorafgaand aan de werkzaamheden ontvang je een grondige training om je volledig voor te bereiden op de functie.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie
Onze opdrachtgever is al meer dan 140 jaar een betrouwbare partner voor logistieke oplossingen, met expertise in lucht- en zeevracht, wegtransport, pakketdistributie en opslag. Ze gaan verder dan alleen het vervoer van goederen; ze bieden ook assemblage en installatie aan. Wat onze opdrachtgever onderscheidt, is de diversiteit aan klanten, van grote multinationals tot innovatieve startups. Gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en duurzaamheid staan centraal bij onze opdrachtgever. Ze hebben een uitgebreid vitaliteits- en opleidingsprogramma, waar medewerkers aan kunnen deelnemen. Hierdoor worden ze gestimuleerd om fit te zijn en dragen ze actief bij aan een duurzamere bedrijfsvoering. Werken bij onze opdrachtgever betekent een uitdagende baan met volop toekomstperspectief. Je krijgt de ruimte om zelfstandig te werken en draagt direct bij aan zowel je eigen succes als dat van de organisatie. Hierdoor ben je onderdeel van een dynamisch team dat constant streeft naar vooruitgang.
Terug Technisch medewerker Blerick, Venlo

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een salaris van € 12.75 per uur
 • € 0.15 per km reiskosten vergoeding vanaf 10 km
 • Een fulltime baan met vaste uren.
 • Gratis werkschoenen van Covebo
 • Iedere donderdag op tijd je salaris
 • 8.33% vakantiegeld via Covebo
 • 25 Vakantiedagen bij fulltime dienstverband
 • Toegang tot de Covebo app met daarin al je belangrijke documenten.

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Technische affiniteit en handigheid.
 • Oog voor detail en kwaliteit.
 • Goede probleemoplossende vaardigheden.
 • Goede communicatievaardigheden.
 • Teamspeler met een positieve houding.
 • Willen werken in dagdienst
Terug Technisch medewerker Blerick, Venlo

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Een typische werkdag begint met bekijken van de werkorders. Vervolgens worden digitale schoolborden uitgepakt en geïnspecteerd op beschadigingen en defecten. Als er problemen worden geconstateerd, worden deze vakkundig verholpen. Het testen van de schermen om ervoor te zorgen dat ze naar behoren werken, is een belangrijk onderdeel van de taak. Veiligheid staat altijd voorop, en er wordt nauwlettend toegezien op het correct gebruik van de apparatuur en naleving van veiligheidsvoorschriften. Communicatie met het team is essentieel, en eventuele bevindingen worden gerapporteerd. Voorafgaand aan deze werkzaamheden krijgt elke medewerker een grondige training om te zorgen voor expertise en zelfverzekerdheid in de rol.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Joep Hendrix

Naar solliciteren