Accountmanager

Son en Breugel HBO 40 uur Recruitment V-077856
Zoek jij een uitdagende baan als accountmanager waarin je de vrijheid hebt om jouw opdrachten op jouw manier in te vullen? Heb jij sterke commerciële en communicatieve vaardigheden en ben je klaar om een uitdaging aan te gaan? Solliciteer direct!
Vacature Accountmanager Son en Breugel

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Zoek jij een uitdagende baan als accountmanager waarin je de vrijheid hebt om jouw opdrachten op jouw manier in te vullen? Heb jij sterke commerciële en communicatieve vaardigheden en ben je klaar om een uitdaging aan te gaan? Wil jij werken bij een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in (inter)nationale arbeidsbemiddeling, dat ambitieus, snelgroeiend en informeel is? Bij Covebo in Eindhoven krijg jij de kans om jouw commerciële talenten toe te passen en te blijven groeien. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Kom dan ons team versterken en solliciteer nu! 

Functie

Als accountmanager binnen Covebo Metaal- en Techniek in Eindhoven ligt er zoals we al kort hebben aangegeven een hele mooie en uitdagende kans op jou te wachten! Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ambitieuze collega, die de dienstverlening gaat uitbreiden. Je zal verantwoordelijk zijn voor het team CNC, met profielen als CNC frezers en draaiers. Bij Covebo in Eindhoven krijg jij de ruimte om je eigen plan te bedenken en de gestelde doelen te behalen, natuurlijk in teamverband. Jij werkt nauw samen met onze coördinator, recruiters en backoffice medewerkers om jouw klanten te ondersteunen in hun behoeften; de beste kandidaten aan het werk te zetten en nóg belangrijker, hen tevreden houden.

Als Accountmanager bij Covebo ben jij verantwoordelijk voor:

 • Het binnenhalen van nieuwe klanten met een concreet plan en voer je doelgerichte verkoopgesprekken
 • Het onderhouden van bestaande relaties en het optimaliseren en uitbouwen van de dienstverlening
 • Het spreken van kandidaten om te zien waar hun ambities liggen en bij welke klant hij of zij het beste past
 • Het aanspreekpunt zijn voor interne en vaste wervingskantoren en het jaarlijks bezoeken van een bureau in het buitenland
 • Het meedenken in marketing acties en verbetering van onze werkprocessen
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo is een succesvolle, jonge en gedreven organisatie, die vooruit wil. We zijn één van de meest opvallende bedrijven in onze sector door de sterke marketingacties en de constante aandacht voor vernieuwing. Succesvol! Want we behoren inmiddels tot de top 5-speler in Nederland.

Wij helpen onze klanten op het gebied van uitzenden, zzp-bemiddeling, werving & selectie en crossborder arbeidsbemiddeling. Vanuit 40 kantoren zijn wij inmiddels door geheel Nederland actief. We hebben dagelijks ongeveer 10.000 (internationale) medewerkers werken binnen de vakgebieden Productie & Logistiek en Bouw & Techniek.

Dagelijks hebben wij met deze labels ongeveer 3.500 vakmedewerkers werken op projecten door geheel Nederland. Dit zijn met name zzp’ers en nationale & internationale vakmedewerkers.

Hoe groot we ook worden, we verliezen nooit onze persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die bij ons werken zijn gedreven, een tikkeltje gek, ambitieus, gezellig en hartelijk. We werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar! Je krijgt de mogelijkheid om binnen een groot bedrijf te laten zien wat je waard bent en daarmee doorgroeikansen voor jezelf te creëren. The sky is the limit!

Terug Accountmanager Son en Breugel

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Werken als accountmanager bij Covebo in Eindhoven, betekent veel vrijheid in ruil voor verantwoordelijkheid, collegialiteit en een informele werksfeer die je met plezier van en naar het werk laat komen. Naast dat wij zorgen dat alles Gewoon Goed Geregeld is, denkende aan 26 vakantiedagen, een goede pensioenregeling (50% betaald door Covebo) én legendarische bedrijfsfeesten. Bieden we voor jouw uitdagende functie mooie voorwaarden:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.000,00 en € 3.600,00 (afhankelijk van jouw kennis en ervaring)
 • Een interessante bonusregeling
 • Uiteraard een auto van de zaak, telefoon en laptop
 • Het ontwikkelen van je eigen competenties wordt door ons (interne) opleidingsprogramma gestimuleerd
 • Je komt te werken bij een groeiend (internationaal) bedrijf met een informele bedrijfscultuur

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Leergierigheid, doorzettingsvermogen en positiviteit, zijn de cruciale kenmerken van onze succesvolle mensen! Jij kunt vooral jezelf zijn, maar we zien ook graag dat je ondernemend en overtuigend bent. Jij ziet geen beren op de weg, bent op je plek binnen een hectische omgeving en gaat graag met plezier naar je werk. Verder zoeken wij een collega met de volgende talenten:

 • Je hebt mbo/hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt al enige commerciële (buitendienst) werkervaring opgedaan. Bij voorkeur binnen de uitzend- of CNC/ Verspaning branche, maar dit is zeker geen harde eis
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je bent woonachtig binnen een straal van 30 km. rondom Eindhoven
Terug Accountmanager Son en Breugel

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Het Covebo team Metaal- en Techniek in Eindhoven houdt van een lolletje, zij zijn een mix van mannen en vrouwen. Ze zijn recht door zee, sportief en competitief. Afspraak is bij hen afspraak en succes vieren we graag samen. Klinkt goed, toch?! En pas jij goed in een hectische omgeving, waar je je hoofd koel kan houden? Sluit dit helemaal aan bij jouw interesse? We ontmoeten je graag!

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren