Medewerker ontbijtservice

Garderen Geen diploma vereist 20 uur Horeca V-077968
Op zoek naar een servicegerichte uitdaging? Kom dan werken in dit prachtige hotel als medewerker ontbijtservice!
Vacature Medewerker ontbijtservice Garderen

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Voor een prachtig gelegen hotel in Garderen zijn we opzoek naar een medewerker ontbijtservice. Jij bent samen met collega’s verantwoordelijk voor het verzorgen van het ontbijt voor de gasten. Je komt in een team waarin je mening delen wordt gewaardeerd en die open staat voor nieuwe ideeën.


Als medewerker ontbijtservice zal je zorgdragen voor een prettige beleving voor de gasten. Denk hierbij aan taken als het opdekken/ afruimen van de tafels, zorgdragen dat het ontbijtbuffet er gevuld en netjes bij staat. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor de gasten tijdens het ontbijt. Je zal werken in wisselende diensten in de ochtend.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Voor een van onze opdrachtgevers, een prachtig hotel gelegen in de Veluwse bossen zijn wij op zoek naar een gastvrije medewerker die kan ondersteunen bij het organiseren van het ontbijt dat in de ochtend wordt geserveerd aan de gasten.

Terug Medewerker ontbijtservice Garderen

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Onze opdrachtgever biedt een vertrouwde werkomgeving, een dynamische werkplek, fijne collega’s en de ruimte om jezelf te kunnen zijn en jezelf te kunnen ontwikkelen. 


Daarnaast kan je rekenen op:


  • Een marktconform salaris;
  • Een fijne werkplek met vriendelijke collega’s op één van de mooiste locaties van Nederland;
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en creatieve ideeën.
  • 8.33% vakantie geld;
  • Een contract bij de opdrachtgever;

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Wij zoeken voor onze opdrachtgever een gastvrije persoonlijkheid met een spontane, open houding. Motivatie en enthousiasme is belangrijker dan ervaring. Uiteraard is ervaring een pré, maar je gastvrije persoonlijkheid en jouw omgang met gasten zal de doorslag geven. 

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Tim Agterberg

Naar solliciteren