Reachtruckchauffeur

Venlo Geen diploma vereist 40 uur Logistiek V-078658
Veelzijdige baan, 40 uur per week!
Vacature Reachtruckchauffeur Venlo

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Covebo Venlo is op zoek naar een reachtruck chauffeur. Als reachtruck chauffeur zorg je voor een juiste en accurate verplaatsing van goederen binnen het warehouse van onze opdrachtgever. Wat ga je doen? Als reachtruck chauffeur ontvang je goederen in het magazijn. Je draagt zorg voor de verplaatsing van goederen binnen de opslaglocaties van het bedrijf. Je verwerkt de verplaatsing door middel van een scanner in het systeem. Daarnaast ben je ook bezig met het lossen van vrachtwagens en containers. Dit doe je met de heftruck of EPT. Je vergelijkt de geleverde artikelen met inkooporders Je scant en codeert de artikelen. Daarnaast zet je afgewerkte orders compleet voor transport, verricht je alle voorkomende magazijnwerkzaamheden binnen de afdeling en zorg je voor orde en netheid in het warehouse.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Onze opdrachtgever is al meer dan 140 jaar een betrouwbare partner voor logistieke oplossingen, met expertise in lucht- en zeevracht, wegtransport, pakketdistributie en opslag. Ze gaan verder dan alleen het vervoer van goederen; ze bieden ook assemblage en installatie aan. Wat onze opdrachtgever onderscheidt, is de diversiteit aan klanten, van grote multinationals tot innovatieve startups.

Gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en duurzaamheid staan centraal bij onze opdrachtgever. Ze hebben een uitgebreid vitaliteits- en opleidingsprogramma, waar medewerkers aan kunnen deelnemen. Hierdoor worden ze gestimuleerd om fit te zijn en dragen ze actief bij aan een duurzamere bedrijfsvoering.

Werken bij onze opdrachtgever betekent een uitdagende baan met volop toekomstperspectief. Je krijgt de ruimte om zelfstandig te werken en draagt direct bij aan zowel je eigen succes als dat van de organisatie. Hierdoor ben je onderdeel van een dynamisch team dat constant streeft naar vooruitgang.

Terug Reachtruckchauffeur Venlo

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Je ontvangt een bruto uurloon vanaf € 13,31.
 • Een vergoeding voor je reiskosten.
 • Een uitdagende fulltime baan met volop mogelijkheden voor een vast contract.
 • Werkplezier gegarandeerd in een team vol enthousiaste professionals, waar een positieve en motiverende sfeer heerst.
 • Een collegiale en open werkomgeving waar samenwerken en communicatie centraal staan, zodat je je direct thuis voelt.
 • Een pensioenregeling via Covebo
 • Verwen jezelf tijdens de lunchpauzes in de goed uitgeruste kantine die van alle gemakken is voorzien.
 • Profiteer van 8,33% vakantiegeld, een extra beloning die je ontvangt zolang je voor Covebo werkt, zodat je kunt genieten van welverdiende vakanties.
 • Ruimte om te ontspannen en op te laden met 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek, zodat je een goede balans kunt vinden tussen werk en privé.
 • Zolang je voor Covebo werkt krijg je iedere donderdag je salaris zodat je er meteen over kan beschikken.
 • Je krijgt toegang tot de Covebo app waar al je belangrijke documenten in staan
 • Een professionele contactpersoon binnen Covebo waar je met al je vragen terecht kan.
 • Maak je nooit zorgen over parkeerproblemen, want we bieden voldoende parkeergelegenheid, zodat je gemakkelijk naar het werk kunt komen.

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Ervaring op de reachtruck is een pre
 • Je bent in bezit van een reachtruckcertificaat of bent bereid het (opnieuw) te behalen.
 • Je bent flexibel ingesteld.
 • Je kunt een VOG overleggen.
Terug Reachtruckchauffeur Venlo

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Als reachtruckchauffeur heb je een gevarieerde werkdag. Je bedient de reachtruck voor het verplaatsen van goederen, laadt en lost vrachtwagens en slaat pallets op. Daarnaast voer je andere taken uit, zoals orderpicken, inpakken en labelen. Veiligheid en nauwkeurigheid zijn essentieel. Je werkt samen met collega's, meldt technische problemen en zorgt voor onderhoud. Aan het einde van de dag zorg je dat alles voltooid is en de reachtruck veilig is geparkeerd.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Lieke Buil

Naar solliciteren