Digital Planning Expert

Nijkerk HBO 40 uur Digitalisering en ICT V-078721
Bij House of Covebo in Nijkerk ligt een mooie kans voor jou als digital planning expert
Vacature Digital Planning Expert Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Sterke digitale vaardigheden, ervaring met plansystemen en een goed begrip van online platforms kenmerken jou. Je weet je weg te vinden in digitale processen en change management. Je hebt kennis van API's en kunt deze zonder de hulp van Google uitleggen.

Bij House of Covebo in Nijkerk ligt een mooie kans voor jou als digital planning expert. Je werkt samen in het digital operations team met tien gezellige collega's. Dit team beheert de planning, backoffice en onze 'Square' App binnen House of Covebo.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk van de eerste wens tot aan de uiteindelijke implementatie. Zodra je onze planmodule onder de knie hebt ga je bezig met het optimaliseren en verbeteren. Je vraagt de wensen uit van diverse bedrijven binnen House of Covebo. Vervolgens vertaal je deze wensen naar functionele ontwerpen. Je gaat proactief in gesprek met de softwareleverancier om het functioneel ontwerp te presenteren en te laten ontwikkelen. 

Je beste zelf zijn doe je samen

Projectmanagent en stakeholdermanagement spelen een grote rol in jouw functie. Het is belangrijk dat de ontwikkelingen verder geïmplementeerd worden op de vestigingen. Je doet dit samen met je collega planning expert. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een goede uitrol van nieuwe features/projecten naar de diverse bedrijven binnen House of Covebo. Op onze vestiging ben je veel aanwezig om werkprocessen te presenteren, te implementeren, interne collega’s te trainen en om vragen te beantwoorden. 

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

House of Covebo, onderdeel van House of HR, één van de hardst groeiende organisaties in arbeidsbemiddeling. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 11.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje, Roemenië en Hongarije. In totaal hebben we circa 950 interne collega’s. 

Vrijheid is bij ons jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt en zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Uiteraard met bijpassend mandaat. Bij ons mag je fouten maken, natuurlijk met het doel om er samen beter van te worden. Want, je beste zelf zijn doe je samen. Bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Kan niet is bij ons geen antwoord en ook bij tegenslag denke wij… positiviteit wint altijd.

Terug Digital Planning Expert Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Bij House of Covebo in Nijkerk waarderen we persoonlijk contact en zorgen we uitstekend voor ons personeel. Als digital planning expert krijg je daarom:

 • Bruto maandsalaris van € 3.000,00 tot € 4.000, op basis van kennis en ervaring plus een mooie bonus aan het einde van het jaar
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis, met bijkoopregeling en 8% vakantiegeld
 • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is
 • Flexibele werktijden, waarbij ook thuiswerken in overleg tot de mogelijkheden behoort
 • Gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een gezonde lunch
 • Genoeg ontwikkelingsmogelijkheden door middel van trainingen, cursussen of opleidingen
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat
 • Gezellige en informele sfeer binnen een groeiende jonge organisatie
 • Legendarische bedrijfsfeesten die tot in de puntjes verzorgd zijn
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak
 • Sporten met collega's onder werktijd

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Als digital planning expert bij House of Covebo in Nijkerk ben je innovatief en altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën. Je beschouwt jezelf als een digital native en voldoet aan de volgende eisen:

 • Je hebt bij voorkeur een studie richting Bedrijfskunde/CE/Changemanagement of vergelijkbaar afgerond
 • Je vindt het leuk om anderen iets te leren en bent graag projectmatig werkzaam 
 • Je bent analytisch sterk en denkt procesmatig 
 • Je hebt grote interesse in change management en kan dit geduldig overbrengen
 • Je vindt het leuk om zowel in Nijkerk als op onze landelijke vestigingen te werken
 • Je hebt kennis van API’s en ervaring met plansystemen is een pre
Terug Digital Planning Expert Nijkerk

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marco van den Berg

Naar solliciteren