Tig/Aluminium Lasser

Venray VMBO/MAVO 40 uur Metaal V-079214
Tig/ Aluminium Lasser
Vacature Tig/Aluminium Lasser Venray

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Je start je werkdag (dagdienst) samen met je collega's onder het genot van een warm drankje. Daarna ga je naar je werkplaats waar je aluminium trussen gaat lassen. Daarnaast ga je pijpen lassen van 16, 20, 25 en 30 mm. Het is gespecialiseerd werk. Het is daarom van groot belang dat je ervaring hebt in TIG (rond) lassen van aluminium producten en uitstekend tekeningen kunt lezen.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie
De Vrienden van Amstel, Het Eurovisie songfestival, Dance-events als Emporium, Sensation, Armin van Buuren, en zo kunnen we maar doorgaan. Deze organisatie draagt zijn dikke steen bij aan deze pracht evenementen. Zij maken namelijk aluminium trussen. Zij bieden zowel standaard als maatwerk van de hoogste kwaliteit met een sterke focus op klantenservice. Deze informele organisatie staat bekend om zijn goede arbeidsvoorwaarden. Eens per jaar bezoek je zelfs samen met je collega's het evenement Vrienden van Amstel waarbij je onder het genot van een drankje kunt genieten van de creatie die jullie samen hebben gemaakt.

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een uitstekend uurloon vanaf €15 (maar uiteraard is het wel afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Een reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen om te genieten van je vrije tijd
 • Een zomer- en winterborrel
 • Eens per jaar ga je met het team naar een evenement om te bekijken wat jullie met z'n allen gemaakt hebben. Traditioneel getrouw is dit de Vrienden van Amstel live!
 • Opleidingsmogelijkheden met overnachting betaald door je werkgever
 • Contractmogelijkheden
 • Hele fijne collega's die al jarenlang werkzaam zijn bij dit mooie bedrijf

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Allereerst is het belangrijk dat je de Nederlandse, Engelse of Duitse taal beheerst.
 • Je bent super gemotiveerd en hebt affiniteit met de evenementenbranche.
 • Je hebt een paar jaar relevante werkervaring opgedaan als TIG lasser (aluminium) en kunt uitstekend technische tekeningen lezen.
 • Jij hebt oog voor detail en vindt het erg belangrijk dat het eindproduct er piekfijn uit ziet.

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Een typische werkdag als een Tig/Aluminium Lasser bij dit bedrijf begint met het inspecteren van lasapparatuur en materialen. Vervolgens worden lasverbindingen zorgvuldig voorbereid door het reinigen en schuren van oppervlakken. Tijdens het lassen wordt nauwkeurig gewerkt om hoogwaardige aluminium lassen te creëren. Kwaliteitscontroles worden regelmatig uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de lasverbindingen voldoen aan de vereiste specificaties. Communicatie met teamleden en supervisors is essentieel voor een soepele workflow. Veiligheidsprocedures worden strikt nageleefd om een veilige werkomgeving te waarborgen.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Patricia Struyk

Naar solliciteren