Financieel Controller

Nijkerk HBO 32 uur Verzekeringen en financiën V-079215
We hebben ruimte bij House of Covebo voor een fulltime financieel controller met minimaal 3 jaar werkervaring.
Vacature Financieel Controller Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

House of Covebo in Nijkerk, informeel en groeiend binnen de arbeidsbemiddeling. Een bedrijf waar je jezelf kan zijn! Grijp jij deze unieke kans? Dan ga jij aan de slag als financieel controller bij House of Covebo in Nijkerk. Dé plek waar ruim 40 (uitzend)vestigingen de service krijgen die zij verdienen. Jij wordt ondergedompeld in onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld! We zoeken een financieel controller met minimaal 3 jaar gerichte werkervaring. Je ontvangt hiervoor een goed bruto maandsalaris (tot € 4250,00 bruto per maand), 26 vakantiedagen per jaar (met bijkoopregeling), mooie ontwikkelmogelijkheden én fantastische collega’s! Maar er is meer….


Wat ga je doen?

Als financieel controller bij House of Covebo in Nijkerk ben jij verantwoordelijk voor het maken van financiële rapportages en analyses. Binnen het bijna 10 man tellende team, bestaande uit business- en (assistent) controllers, ben je verantwoordelijk voor het (zelfstandig) rapporteren en analyseren van de periodieke cijfers en voor het verbeteren van processen inzake de administratieve organisatie en de interne controles. Verder zorg je als financieel controller dat alles op een fiscaal/juridisch juiste manier wordt vastgelegd en breng je het management op de hoogte van de financiële stand van zaken. Verder hou je je bezig met: 

 • Opmaken van verschillende rapportages, waaronder jaarcijfers, winst- en verliesrekeningen en rapporten voor het management
 • Uitvoeren van financiële controles
 • Opstellen van begrotingen
 • Optimaliseren van financiële processen
 • Monitoren van de cashflow en liquiditeit
 • BTW aangiftes
 • Actieve ondersteuning bij bedrijfsovernames, zoals Banken overzetten en financiële conversies

Ook is er volop de kans om jezelf te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en het bijwonen van seminars.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

House of Covebo, onderdeel van House of HR, één van de hardst groeiende organisaties in arbeidsbemiddeling. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 11.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje, Roemenië en Hongarije. In totaal hebben we circa 950 interne collega’s. 

Vrijheid is bij ons jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt en zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Uiteraard met bijpassend mandaat. Bij ons mag je fouten maken, natuurlijk met het doel om er samen beter van te worden. Want, je beste zelf zijn doe je samen. Bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. ‘Kan niet’ is bij ons geen antwoord en ook bij tegenslag is ons moraal altijd: Positiviteit wint altijd.

Terug Financieel Controller Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Je gaat je als financial controller aansluiten bij een werkgever die graag investeert in jouw toekomst en er alles aan doet om jouw werk niet alleen als baan aan te laten voelen. Verder bieden we jou:


 • Een goed salaris tot € 4250,00 bruto per maand afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Een mooie bonusregeling aan het einde van het jaar! 
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis (en je hebt de mogelijkheid om dagen bij te kopen) en ontvang je 8% vakantiegeld
 • Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door Covebo en je eigen inbreng flexibel is
 • Een telefoon en laptop van de zaak
 • Flexibele werktijden (waarbij ook thuiswerken in overleg tot de mogelijkheden behoort)
 • Ontwikkelingsmogelijkheden genoeg: trainingen, cursussen of opleidingen, wij stimuleren persoonlijke groei!  
 • Een gezellige en informele sfeer, binnen een groeiende jonge organisatie
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn
 • Sporten met collega's onder werktijd
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch
 • En dat alles omdat je als geen ander weet dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht moet zijn!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Jij kunt vooral jezelf zijn bij House of Covebo, maar we zien ook graag dat je ondernemend en dienstverlenend bent. Jij ziet geen beren op de weg en gaat graag met plezier naar je werk. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden gevierd. Verder ben je analytisch ingesteld en moet je bevindingen kunnen vertalen naar praktische en concrete adviezen. Je kunt plannen en organiseren en ben je cijfermatig sterk. Daarnaast:


 • ben je in het bezit zijn van een hbo-diploma in een financiële richting (bij voorkeur Finance & Control, Bedrijfsadministratie, Bedrijfseconomie of Accountancy)
 • heb je 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol bijvoorbeeld als (assistent) accountant of is dit een logische stap in jouw carrière
 • heb je cijfermatig inzicht en beschik je over een goed analytisch vermogen;
 • beschik je over uitstekende kennis en ervaring met Excel
 • heb je ervaring met boekhouden en financiële rapportages
 • ben je minimaal 32 uur beschikbaar
Terug Financieel Controller Nijkerk

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Thuisbasis

Jouw thuisbasis is bij House of Covebo in Nijkerk, waar een ambitieus en gedreven team iedere dag klaarstaat ter ondersteuning van alle Covebo-collega’s. Onze cultuur is hands-on: samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Het vieren van successen is iets wat we samen als geen ander kunnen. Klinkt tof toch?


Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marco van den Berg

Naar solliciteren