Magazijn medewerker

Weert Geen diploma vereist 39 uur Logistiek V-079229
Op zoek naar een baan als logistiek medewerker en wil jij graag werken in een team dat altijd voor elkaar klaar staat?
Vacature Magazijn medewerker Weert

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Wil jij werken in een hecht team dat aanvoelt als een familie? Het betreft een logistieke functie in een zeer rustige omgeving zonder veel prikkels. Alles wat je gaat doen heeft als basis kenmerken kwaliteit, secuur en werken als een team. Van maandag t/m woensdag komen voornamelijk de goederen binnen. Dan ga jij de pallets plaatsen in het magazijn en onderverdelen in de juiste categorieën. Dit is ook de drukste periode van de week. Op donderdag en vrijdag wordt er vooral tijd geïnvesteerd in efficiëntie en kwaliteit brengen in het magazijn. Je bent dus verantwoordelijk voor de orderafhandeling en vrachtafhandeling. Verder ga je de volgende werkzaamheden nog doen:

 • Herpakken van artikelen
 • Uitvoeren van jaarlijkse en tussentijdse voorraadcontroles
 • Controle en klein onderhoud uitvoeren op heftruck en stapellaar


Over het bedrijf

Een korte introductie

Dit bedrijf is een vooraanstaande Italiaanse fabrikant van componenten voor verwarming, airconditioning, watertechnologie en duurzame energiesystemen, voor zowel thuis- als bedrijfsmatig gebruik, en leverancier van state-of-the-art installaties, ook op het gebied van warmtemeting.

Familiegevoel in een hecht team waar secuur werken en het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staat. Je komt te werken in het magazijn met een klein team. In dit kleine team staan ze altijd voor elkaar klaar. Werkervaring is natuurlijk wel prettig, maar wie jij bent als persoon is nog veel belangrijker. Ze zijn op zoek naar iemand voor de lange termijn. Dat is ook aan jou (toekomstig) collega's te zien aangezien zij al vele jaren daar werkzaam zijn. De kantine is ingericht als een soort woonkamer en er wordt vaker bijvoorbeeld samen pasta gemaakt of een wandeling gemaakt in de pauze. Het is een echt (Italiaans) familie bedrijf en proberen dit ook vanuit het team uit te stralen.

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een uurloon vanaf €13,20 (Bij relevante ervaring is een hoger uurloon zeker bespreekbaar)
 • Werken in dagdienst 08:00 uur tot 17:00 uur met een uur pauze en Vrijdag 1 uur eerder klaar met werken
 • Nog geen heftruck certificaat? Dan kan je die kosteloos behalen via Covebo
 • 25 vakantiedagen
 • Met uitzicht op een vast dienstverband bij het bedrijf zelf
 • Werkschoenen krijg je van Covebo voor het uitvoeren van jou werk
 • Je mag je eigen kleding aan (als het maar niet te gek is)


Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Enige ervaring in de logistieke sector
 • Heftruck certificaat is een pre
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Casper Smits

Naar solliciteren