Coördinator Pools sprekend

Hoogeveen MBO 40 uur Recruitment V-079341
Wil jij ons team in Hoogeveen versterken als Coördinator? Solliciteer snel!
Vacature Coördinator Pools sprekend Hoogeveen

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Met het oog op onze groei zijn we momenteel op zoek naar een Coördinator voor onze vestiging in Hoogeveen. Als Coördinator ben jij de spil in ons team en fungeer je als het eerste aanspreekpunt voor zowel onze EU- als lokaal gerekruteerde uitzendkrachten. Bovendien zal je regelmatig op de werkvloer aanwezig zijn om ondersteuning te bieden aan uitzendkrachten die in Nederland werkzaam zijn. Kortom, jouw rol is de verbindende schakel tussen de vraag en het aanbod, waarbij je begeleiding en ondersteuning biedt aan onze uitzendkrachten.

De verantwoordelijkheden die bij jouw functie als coördinator horen, omvatten onder andere:

 • Samen met je team ben je mede verantwoordelijk voor het werven van zowel internationale als lokale medewerkers;
 • Je fungeert als het primaire aanspreekpunt voor onze medewerkers;
 • Je begeleidt en geeft rondleidingen aan kandidaten en medewerkers;
 • Je stelt personeelsroosters op;
 • Je beheert de contracten van onze medewerkers en neemt de bijbehorende administratieve taken voor je rekening;
 • In samenwerking met de facilitaire afdeling, coördineer je de huisvesting van de uitzendkrachten.

Kort gezegd, geen enkele werkdag is hetzelfde en je bent altijd bereid om uitdagingen aan te gaan. Je hebt een flexibele instelling en bent in staat om je plannen aan te passen wanneer onverwachte uitdagingen zich voordoen. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en bent in staat om effectief te communiceren met mensen van diverse achtergronden. Daarnaast ben je bekwaam in het snel schakelen en het oplossen van problemen. Je weet streng op te treden wanneer dat nodig is, maar handelt altijd eerlijk. Je bent in staat om snel te reageren, kalm te blijven en stressvolle situaties effectief aan te pakken.

Deel je onze passie voor de positie van Coördinator Pools sprekend in Hoogeveen? Aarzel dan niet langer en solliciteer direct! We kijken uit naar je aanmelding.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo Group, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: VNOM, Effect personeelsdiensten, Fygi en Eurojob hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitmentorganisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging.

Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd! Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld.

Terug Coördinator Pools sprekend Hoogeveen

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Als Coördinator krijg jij de kans om je aan te sluiten bij Covebo Productie en Logistiek in Hoogeveen. Een werkgever die in jouw toekomst investeert en er alles aan doet om je werk niet alleen als baan te laten voelen. Je krijgt een goed salaris en daarbij een mooie bonusregeling aan het einde van het jaar. Wij bieden je 26 vakantiedagen op fulltime basis (met de mogelijkheid om dagen bij te kopen), 8% vakantiegeld en een gezellige en informele sfeer, binnen een groeiende jonge organisatie. Verder bieden wij jou:

 • Een bruto maandsalaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 2.300, - en € 2.600, -
 • Een telefoon, laptop en auto van de zaak
 • Ontwikkelingsmogelijkheden genoeg: trainingen, cursussen of opleidingen, wij stimuleren persoonlijke groei!
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat;
 • Jouw mentale welzijn vinden wij belangrijk. Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd;
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn;
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen;

En dat alles omdat je als geen ander weet dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht moet zijn!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Belangrijk in deze functie zijn goede sociale vaardigheden, creativiteit en flexibiliteit . Het is van groot belang dat jij beschikt over een service gerichte instelling en stressbestendig bent. Je beschikt over een enthousiaste en sterke persoonlijkheid. Jij weet echt van aanpakken en je zet ongevraagd een stap extra. Verder breng je het volgende mee:

 • Ervaring als intercedent is zeker een pre, maar nog belangrijker vinden we je passie en ambitie
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Goede beheersing van de Poolse en Engelse taal is een must, Nederlands een pré!
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs
 • Je woont in de omgeving van Hoogeveen

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Klaudia Wieckowska

Naar solliciteren