Operator

Venlo MBO 40 uur Techniek en installatie V-079439
Uitdagende, zelfstandige functie in de techniek
Vacature Operator Venlo

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Covebo Venlo is op zoek naar een gemotiveerde operator die verantwoordelijk is voor een soepel verlopend productieproces. Als operator ben je betrokken bij het intern transporteren van producten en het laden van ovens volgens voorschriften. Je speelt een essentiële rol bij het waarborgen van de kwaliteit door het uitvoeren van visuele inspecties. Daarnaast zorg je voor nauwkeurige administratie en een schone werkplek. Je hebt diverse verantwoordelijkheden, waaronder het invoeren van programma's, het oplossen van storingen (indien mogelijk), het uitvoeren van metingen en het verrichten van klein onderhoud. Daarnaast bied je begeleiding aan collega's bij hun werkzaamheden.

De functie start in een 2-ploegendienst en na de inwerkperiode zal er overgegaan worden naar een 3-ploegenrooster. De werktijden zijn als volgt: 

- 2-ploegen: 06:00 tot 14:30 uur en 14:15 tot 22:45 uur, met een toeslag van 14%.

- 3-ploegen: 06:00 tot 14:15 uur, 14:00 tot 22:15 uur en 22:00 tot 06:15 uur, met een toeslag van 20%.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Onze opdrachtgever is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van warmtebehandeling. Warmtebehandeling is een essentieel onderdeel van elk productieproces en omvat een grote verscheidenheid aan technieken en gespecialiseerde technische processen die de eigenschappen van metalen en legeringen verbeteren. De klanten van onze opdrachtgever erkennen de betrouwbaarheid en zekerheid die ze kunnen bieden dankzij bijna een eeuw aan ervaring in warmtebehandeling en een uitgebreid scala aan internationaal erkende kwaliteitsaccreditaties De services op het gebied van warmtebehandeling die geboden worden bestaan uit een aantal kerntechnologieën, zoals warmtebehandelingen, metaalverbindingen, Heet Isostatisch Persen en oppervlaktetechnologie.

Terug Operator Venlo

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Salaris van €15,59 per uur exclusief ploegentoeslag
 • 14% toeslag voor 2-ploegendienst (€17,78 per uur)
 • 20% toeslag voor 3-ploegendienst (€18,71 per uur)
 • Mogelijkheden voor een contract bij de opdrachtgever
 • 8,33% vakantiegeld via Covebo
 • Pensioenopbouw via Covebo
 • 25 vakantiedagen naar rato
 • Wekelijkse salarisbetaling op donderdag
 • Toegang tot een overzichtelijke app met al jouw belangrijke documenten
 • Een zelfstandige en afwisselende baan bij een vooruitstrevend bedrijf

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • MBO-3 niveau, bij voorkeur in een technische richting.
 • 1-3 jaar ervaring als operator.
 • In het bezit van een heftruckcertificaat of bereidheid om deze te behalen.
 • Technisch inzicht.
 • Flexibel.
 • Beheersing van de Nederlandse, Engelse of Duitse taal voor instructies.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Betrouwbaar
 • Bereidheid om in 2- en later in 3-ploegendienst te werken.
Terug Operator Venlo

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Als operator bestaat je werkdag uit diverse taken om het productieproces soepel te laten verlopen. Je begint met het voorbereiden van de machines en het controleren van de benodigde materialen. Vervolgens bedien je de machines en bewaak je het proces om ervoor te zorgen dat alles volgens de voorschriften verloopt. Tijdens de productie voer je regelmatig kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan de vereiste normen. Bij eventuele afwijkingen grijp je direct in. Je houdt ook de productiegegevens bij en zorgt voor een nauwkeurige administratie. Daarnaast werk je samen met je collega's om eventuele technische problemen op te lossen en zorg je voor een veilige en schone werkomgeving. Je bent alert op mogelijke verbeteringen in het proces en draagt ideeën aan om de efficiëntie en kwaliteit te verhogen. Kortom, als operator is elke werkdag dynamisch en uitdagend, waarbij je een cruciale rol speelt in het waarborgen van een succesvol productieproces.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Joep Hendrix

Naar solliciteren