Communicatie specialist

Nijkerk HBO 40 uur Marketing, communicatie en PR V-079964
House of Covebo is op zoek naar een enthousiaste communicatie specialist om ons marketing team in Nijkerk te versterken!
Vacature Communicatie specialist Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als communicatie specialist ben jij verantwoordelijk voor het uitdragen van ons Employer Brand. House of Covebo groeit hard en om onze ambities te realiseren hebben we de komende jaren veel nieuwe collega's nodig daarnaast is het binden van onze huidige collega's van groot belang. Haal jij je uitdaging uit het neerzetten van een sterk employer brand en wil jij een belangrijk rol spelen in het vormen van de strategie hierachter? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Jij wordt ondergedompeld in onze missie: Ieders wereld van werk, gewoon goed geregeld! Je ontvangt hiervoor een goed bruto maandsalaris, 26 vakantiedagen per jaar (met bijkoopregeling), mooie ontwikkelmogelijkheden én fantastische collega’s! Maar er is meer….

De functie:

Jij bent de drijvende kracht achter onze employer branding strategie. Je ontwikkelt en implementeert de beste strategie om ons merk te versterken en zorgt ervoor dat onze kernwaarden en cultuur duidelijk naar voren komen. Je werkt aan het vormgeven van onze Employee Value Proposition (EVP) en vertaalt deze naar creatieve concepten en campagnes.

Verder:

 • Ontwikkel en realiseer je een impactvolle employer branding strategie om toptalent aan te trekken en de medewerker ervaring te verbeteren. Je bent adviserend richting onze tien dochterbedrijven
 • Je analyseert marketing data om de effectiviteit van onze inspanningen te meten en voortdurende verbetering te stimuleren.
 • Je ontwikkelt creatieve concepten en uitingen die onze bedrijfscultuur, waarden en verhalen van medewerkers toont op verschillende platforms.
 • Je beheert interne wervingscampagnes en optimaliseert vacatures op verschillende online platforms en zorgt ervoor dat dit in lijn is met de algehele marketingstrategie
 • Je werkt samen met jouw marketingcollega's én de marketing teams van onze andere bedrijven om de employer branding strategie te integreren in alle aspecten van het bedrijf
 • Je communiceert met interne en externe stakeholders om ons merk op de juiste manier te presenteren
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

House of Covebo, onderdeel van House of HR, één van de hardst groeiende organisaties in arbeidsbemiddeling. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 11.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje, Roemenië en Hongarije. In totaal hebben we circa 950 interne collega’s. 

Vrijheid is bij ons jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt en zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Uiteraard met bijpassend mandaat. Bij ons mag je fouten maken, natuurlijk met het doel om er samen beter van te worden. Want, je beste zelf zijn doe je samen. Bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. ‘Kan niet’ is bij ons geen antwoord en ook bij tegenslag is ons moraal altijd: Positiviteit wint altijd.

Terug Communicatie specialist Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Als communicatie specialist bij House of Covebo krijg jij de kans om je aan te sluiten bij een werkgever die in jouw toekomst investeert en er alles aan doet om je werk niet alleen als baan te laten voelen. Je krijgt een goed salaris en een mooie bonusregeling aan het einde van het jaar, bieden wij je 26 vakantiedagen op fulltime basis (met de mogelijkheid om dagen bij te kopen), 8% vakantiegeld en een gezellige en informele sfeer, binnen een groeiende jonge organisatie. Verder bieden wij jou:

 • Een goed bruto maandsalaris tussen de € 3.000,00 - € 3.500,00 (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Een telefoon en laptop van de zaak
 • Ontwikkelingsmogelijkheden genoeg: trainingen, cursussen of opleidingen, wij stimuleren persoonlijke groei!
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat
 • Jouw mentale welzijn vinden wij belangrijk. Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch
 • En dat alles omdat je als geen ander weet dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht moet zijn!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Jij kunt vooral jezelf zijn bij House of Covebo, maar we zien ook graag dat je ondernemend en dienstverlenend bent. Je bent enthousiast en gedreven, hebt de ambitie om hard te werken en je houdt van een lolletje tussendoor. Verder ben je creatief en moet je bevindingen kunnen vertalen naar praktische en concrete adviezen. Daarnaast:

 • Je bent in het bezit van een relevante hbo-diploma 
 • Je hebt 3 jaar ervaring in een soortgelijke marketing rol of dit is een logische stap in jouw carrière 
 • Je kunt goed zelfstandig werken, hebt oog voor details zonder het geheel uit het oog te verliezen
 • Je bent bekend met termen als EVP en employer journey
 • Beheersing van sociale media en digitale kanalen voor effectieve werkgeversidentiteit.
 • Sterke communicatievaardigheden met het vermogen boeiende berichten en verhalen te creëren.
 • Data-gedreven mentaliteit met het vermogen om analyse te gebruiken voor het optimaliseren van campagnes.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar 
Terug Communicatie specialist Nijkerk

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marco van den Berg

Naar solliciteren