Inpakker

Venlo Geen diploma vereist 40 uur Productie V-080013
Per direct! 15.07 per uur.
Vacature Inpakker Venlo

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan de foutloze verzending van producten bij je toekomstige werkgever? Word een onmisbaar lid van het team als Inpak Operator! In deze rol speel je een essentiële rol bij het zorgvuldig verpakken en verzenden van producten naar tevreden klanten. Je begint je werkdag door de werkorder te ontvangen, waarbij je belangrijke verpakkingsinstructies uit het systeem haalt. Na het tellen van de aanwezige producten, registreer je deze in het systeem met artikelnummer, afmetingen en gewicht. Vervolgens ga je nauwkeurig aan de slag met het verpakken volgens de instructies en het aanbrengen van een gegenereerde sticker. Na voltooiing plaats je de ingepakte producten op pallets, gereed voor intern transport. Je werkt in dagdienst, van 07.30 uur tot 16.00 uur.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in aluminium precisie-extrusie en het produceren van complexe, dunwandige aluminium profielen. Met innovatieve technologieën en hoogwaardige producten bedienen ze klanten in diverse industrieën wereldwijd.

Terug Inpakker Venlo

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een salaris van € 15.07 per uur
 • Een reiskostenvergoeding van € 0.21 per km (maximaal 40 km enkele reis)
 • Een fulltime baan in dagdienst
 • Contractmogelijkheden
 • Werkschoenen van Covebo
 • Iedere donderdag je salaris
 • 8.33% vakantiegeld via Covebo
 • 25 vakantiedagen via Covebo
 • Pensioenopbouw via Covebo
 • De Covebo Square app met al je belangrijke documenten

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Nauwkeurigheid en precisie zijn essentieel in deze rol.
 • Willen werken in dagdienst, van 07.30 uur tot 16.00 uur.
 • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pluspunt, maar geen vereiste.
 • Het beheersen van de Nederlandse of Duitse taal in woord en geschrift i.v.m. instructiedocumenten en veiligheidsvoorschriften
Terug Inpakker Venlo

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Een typische werkdag voor een Inpak Operator begint met het ontvangen van de werkorder. Hieruit haal je nauwkeurige verpakkingsinstructies. Je telt de producten, noteert essentiële informatie en verpakt ze volgens de instructies. Vervolgens voorzie je de verpakking van de juiste sticker en organiseer je de ingepakte producten op pallets voor intern transport. Dit gebeurt allemaal in dagdienst, van 07.30 uur tot 16.00 uur. De nadruk ligt op precisie en zorgvuldigheid om ervoor te zorgen dat producten veilig en correct worden verpakt voor verzending naar tevreden klanten.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Lieke Buil

Naar solliciteren